Etiket Sonuçları: akademik

Kas

Ölçme ve değerlendirme faaliyetlerimiz ile yükseköğretim kurumlarına hazırlanan öğrencilerimizin akademik performansını takip etmek için TYT ve AYT odaklı kazanım değerlendirme sınıvlarımız Matematik Zümre Başkanımız Davut KASAR koordinesinde öğrencilerimizin aktif katılımı ile 9. sınıflarımızdan 12. sınıflarımıza kadar 12. sınıflarımız ağırlıklı olacak şekilde devam ediyor.

Ağu

1 Ağustos 2022 tarihi itibariyle okulumuzda son sınıf öğrencilerimize yönelik olarak açılan Destekleme ve Yetiştirme Kurslarımız öğrencilerimizin ilgi ve ihtiyaçları doğrultusunda etkili bir şekilde devam ediyor.

Kas

Entelektüel seviyeleri, bilinç düzeyleri ve münazara yetenekleri ile kendilerini iyi ifade edebilen okuduğunu anlayan anladığını uygulamaya dökebilen şair ruhlu yazar kumaşlı öğrencilerin okulu İzmir Fen Lisesinde Türk Dili ve Edebiyatı Zümremiz öğrencilerimizle ders saatleri içinde okuma etkinliği yapmaktadır. Bu haberimiz için Türk Dili ve Edebiyatı Dersi öğretmenimiz Ebru ÖZÇALIŞKAN'ın dersine konuk olduk.

Tem

2019 YKS - TYT Puanına göre öğrencimiz Ceyda BÜYÜKER TÜRKİYE 2'ncisi oldu. Başta Ceyda BÜYÜKER olmak üzere 2019 Mezunlarımıza 4 yıl boyunca verdikleri emek, ayırdıkları zaman ve gösterdikleri çabalarından dolayı ayrı ayrı hem teşekkür eder hem de her birini ayrı ayrı tebrik ederiz.

Ayrıca her zaman bize destek olan başta İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Dr. Ömer YAHŞİ'ye ve Bornova İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Kadir KADIOĞLU'na, Velilerimize, Kıymetli Öğretmenlerimize ve emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Tem

Kas

Planlayan, uygulayan ve sonuç alanların okulu İzmir Fen Lisesinde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ başkanlığında Yükseköğretim Kurumları Sınavlarında soru çıkan zümrelerin başkanları ile akademik başarı başta olmak üzere belirlenen gündem maddelerimiz doğrultusunda Bilim Kurulumuzda toplandı ve birinci dönem için senebaşında alınan kritik kararların uygulamasını değerlendirip ölçülen akademik başarı doğrultusunda öğrencilerimizin başarısını arttırmaya yönelik uygulamaya dönük yeni kararlar aldılar.

Mrt

Planlı bir şekilde çalışmalarına rağmen sınav yaklaşınca gece etütlerinde tam kadro bulunanların okulu İzmir Fen Lisesinde 2017 - 2018 Öğretim Yılı İkinci Dönemi Birinci Grup Sınavları başlamıştır. Öğrencilerimize ve öğretmenlerimize emeklerinden ötürü şimdiden teşekkür ederiz.