Etiket Sonuçları: astronomi

Uzayı merak edenlerin okulu İzmir Fen Lisesinde Değerli Fizik Öğretmenimiz Vildan AKYOL koordinesinde Astronomi ve Uzay Bilimleri Bölümü Araştırma Görevlisi Dr. Suzan DOĞAN 11. sınıf öğrencilerimize "Evren´de Yolculuk" temalı Astronomi Semineri verdi.

Astronomi ile ilgilenenlerin okulu İzmir Fen Lisesinde Değerli Fizik Öğretmenimiz Vildan AKYOL koordinesinde Astronomi ve Uzay Bilimleri Bölümü Araştırma Görevlisi Suzan DOĞAN 10. sınıf öğrencilerimize "Evren´de Yolculuk" temalı Astronomi Semineri verdi.

Bilimi yakından takip edenlerin okulu İzmir Fen Lisesinde Milli Eğitim Bakanlığı Bilgi İşlem Daire Başkanlığı Konferans Sistemi üzerinden Bilime Yolculuk 2017 Etkinlikleri kapsamında öğrencilerimiz Bilgi Çağında Bilim, Yapay Zeka ve Karadeliklerin Gizemi teması altında düzenlenen e-konferans etkinliğine katıldı.