T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
İZMİR / BORNOVA - İzmir Fen Lisesi

Etiket Sonuçları: astronomi

Ock

TÜBİTAK 2202 Bilim Olimpiyatları 2. Aşama Sonuçları Açıklandı.

Ara

Geleneksel etkinlikleri ile zengin bir okul kültürüne sahip olan İzmir Fen Lisesinde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ liderliğinde Bilim Kurulumuzda olimpiyat öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz ile birlikte 31. Bilim Olimpiyatları İkinci Aşama Sınavı öncesi pasta kesim etkinliğimizi gerçekleştirdik.

Tem

28 Temmuz 2023 tarihinde açıklanan 31. TÜBİTAK Bilim Olimpiyatları 1. Aşama Sonuçlarına göre 24 öğrencimiz 1. aşamayı geçerek yaz okuluna katılma ve 2. aşama sınavına girme hakkı kazandı.

Ock

Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ TÜBİTAK 2202 Bilim Olimpiyatları kapsamında 2. Aşama Sınavına girip hem madalya kazanan hem de okul rekorumuzu yenileyen öğrencilerimize Bayrak Törenimizde başarı belgesi takdim ederek öğrencilerimizi onore etti.

Ekm

27 Eylül 2022 Tarihinde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ liderliğinde, Müdür Başyardımcımız Dr. Filiz KARAOĞLU ve Bilim Kurulu Başkanımız Sertaç ATEŞ (Bilgisayar) koordinesine Olimpiyat Takımlarımızın Danışman Öğretmenlerinin desteğinde okul konferans salonumuzda 9. sınıflarımıza TÜBİTAK 2202 Bilim Olimpiyatları konulu sunum yapıldı ve İzmir Fen Lisesi Olimpiyat Takımları kendilerini tanıttı.

Ağu

Bilimin her alanında titiz, azimli ve kararlı bir şekilde çalışan öğrencilerin okulu İzmir Fen Lisesinde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ liderliğinde Fizik Öğretmenimiz Hacı Murat UÇAR'ın danışmanlığını yürüttüğü Fizik Olimpiyat Takımımızdan Ufuk Şengüller Uluslararası Astronomi ve Astrofizik Yarışmasında (International Astronomy and Astrophysics Competition) hem ülkemizi temsil etmiş hem de Altın Onur (Gold Honour) derecesi almıştır.

Ekm

Astronomi ile ilgilenenlerin okulu İzmir Fen Lisesinde Değerli Fizik Öğretmenimiz Vildan AKYOL koordinesinde Astronomi ve Uzay Bilimleri Bölümü Araştırma Görevlisi Suzan DOĞAN 10. sınıf öğrencilerimize "Evren´de Yolculuk" temalı Astronomi Semineri verdi.