Etiket Sonuçları: açılış

Eyl

11 Eylül 2023 Pazartesi günü okulumuz kapalı spor salonunda okul müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ'ın liderliğinde tören komisyonumuzun titiz bir şekilde hazırladığı, mezunlar derneğimizin desteklediği ve okul mezunlarımızdan İzmir 28. Dönem Milletvekili Sayın Prof. Dr. Ümit ÖZLALE'nin katılımları ile onore ettiği Okul Açılış Törenimiz öğrencilerimizin, öğretmenlerimizin ve 9. sınıf öğrenci velilerimizin katılımı ile heyecan ve coşkuyla gerçekleştirildi.

Eyl

"2023 - 2024 eğitim öğretim yılının hayırlı, sağlıklı, mutlu ve başarılı bir eğitim öğretim yılı olmasını diliyorum."

Eyl

12 Eylül 2022 Pazartesi günü okulumuz kapalı spor salonunda okul müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ'ın liderliğinde tören komisyonumuzun titiz bir şekilde hazırladığı Okul Açılış Törenimiz öğrencilerimizin, öğretmenlerimizin ve 9. sınıf öğrenci velilerimizin katılımı ile heyecan ve coşkuyla gerçekleştirildi.

Mrt

14 Mart 2022 Pazartesi günü 9 araştırma projemizin davet edildiği TÜBİTAK 53. Lise Öğrencileri Araştırma Projeleri İzmir Bölge Sergisi'nin açılış töreni gerçekleştirildi.

Şbt

7 Şubat 2021 Pazartesi Günü, İzmir Fen Lisesinde yapılan okul açılış töreni ile öğrencilerimiz için ikinci dönem başladı.

Kas

Ulusal veya uluslararası etkinliklerde okulumuzu, ilçemizi, ilimizi veya ülkemizi gururla temsil eden öğrencilerin okulu İzmir Fen Lisesinde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ'ın liderliğinde Bilim Kurulumuzun takibinde yürütülen proje çalışmalarımızdan Bilişim Teknolojileri Öğretmenimiz Sertaç ATEŞ'in danışmanlığında hazırlanan, TÜBİTAK 2204A İzmir Bölge Sergisinde ikincilik ödülü alan "Eratosthenes Kalburu ve Binet Formülünün Kullanıldığı Uçtan Uca Şifreli Yerli Yazılım Ma_T Sohbet" isimli projemiz ile Mehmet Akif ve Taylan Buca IMSEF Finaline davet edil, açılış törenine katıldı ve 17 Kasım 2021 Saat 10:30 - 10:40 arasında final sunumlarını gerçkleştirdiler.

Eyl

Pırıl pırıl gençlerin önce kendileri sonra aileleri sonra ülkeleri sonra da insanlık için ilim irfan öğrendikleri okul İzmir Fen Lisesinde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ başkanlığında titiz çalışan tören komisyonumuzun koordinesinde 2021 - 2022 Eğitim ve Öğretim Yılı Açılış Törenimizi gerçekleştirdik.

Eyl

Her zaman ve her yerde, hazır; daima hazır olan okul İzmir Fen Lisesinde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ liderliğinde okul açılış törenimizi gerçekleştirdik ve Okul Müdürümüz öğrencilerimize iyi dersler diledikten sonra çevrim içi derslerimize başladık.

Eyl

Daha iyi bir insan, daha bilinçli ve daha nitelikli bir birey  olabilmek için uğraş verenlerin okulu İzmir Fen Lisesinde 2019 - 2020 Öğretim Yılı Açılış Töreni ve Etkinlikleri yapıldı. (Veli Toplantımız ve Uyum Programı)

Eyl

Daha iyi bir insan, daha bilinçli ve daha nitelikli bir birey  olabilmek için uğraş verenlerin okulu İzmir Fen Lisesinde 2019 - 2020 Öğretim Yılı Açılış Töreni ve Etkinlikleri yapıldı. (Dönem Ağaçlarının Dikimi)

Eyl

Daha iyi bir insan, daha bilinçli ve daha nitelikli bir birey  olabilmek için uğraş verenlerin okulu İzmir Fen Lisesinde 2019 - 2020 Öğretim Yılı Açılış Töreni ve Etkinlikleri yapıldı. (Kapalı Spor Salonu Tören Programı)

May

Emanetin bilincinde olanların okulu İzmir Fen Lisesi´nde okul yönetimimiz liderliğinde, titiz çalışan etkinlik komitemizin koordinesinde okulumuzda Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Törenini anlamına yakışan şekilde gerçekleştirdik.

May

Mevcut durumu analiz edip kurguladıkları stratejileri ile kendi lehine çevirebilen öğrencilerin okulu İzmir Fen Lisesinde Değerli Bilişim Teknolojileri Öğretmenimiz Sertaç ATEŞ, Kıymetli Matematik Öğretmenimiz Selçuk SAĞBAŞ, Değerli Fizik Öğretmenimiz Serkan YOLCU ve Kıymetli Beden Eğitimi Öğretmenimiz Ümit KALKAN koordinesinde ilgili öğrencilerimiz Ödüllü Satranç Turnuvamıza katıldılar.

Eyl

Her yeni yıl köklerinden gelen enerji ile tazelenen okul İzmir Fen Lisesi´nde 2018 - 2019 Eğitim ve Öğretim Yılı Açılış Törenimiz okulumuzun kapalı spor salonunda gerçekleştirildi.