Etiket Sonuçları: beraberlik

Öğrencisi, mezunu, velisi, öğretmeni, yönetim kadrosu, çalışanları ve tüm paydaşları ile büyük bir aile olan İzmir Fen Lisesinde 2018 - 2019 Öğretim Yılı Birinci Dönemi Olağan Veli Toplantımız ilgili gündem maddeleri doğrultusunda 02 Aralık 2018 Pazar Günü 11.00 - 15.30 arasında yapılmıştır.

SAYIN VELİMİZ;

2018–2019 Öğretim Yılı Birinci Dönemi öğrencilerimizin okuldaki durumlarını değerlendirmek, gözlemlenen olumlu ve olumsuz davranışları görüşmek, bu konuda okul idaresi-veli-öğretmen üçgeninde yapılabilecek işbirliği çalışmalarını kararlaştırmak amacıyla toplantı gündem maddeleri doğrultusunda veli toplantısı yapılacaktır.

Katılmanız önemle rica olunur.

Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ´ın uygun görüşü doğrultusunda Öğrenci İşlerinden Sorumlu Müdür Yardımcımız Dr. Filiz KARAOĞLU başkanlığında Okul Psikolojik Danışmanımız Ece YETİL koordinesinde Sınıf Rehber Öğretmeni desteğinde ve o sınıfta derse giren öğretmenlerin katılımı ile her bir sınıf için ayrı ayrı gerçekleştirdiğimiz Şube Öğretmenler Kurulu Toplantılarımız 9. sınıflarımız için tamamlandı.

Öğrencilerimiz için en iyisini yapmak için uğraşan öğretmenlerimizin okulu İzmir Fen Lisesinde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ başkanlığında tüm öğretmenlerimizin katılımıyla belirlenen gündem maddelerimiz doğrultusunda okul konferans salonumuzda toplandık ve bir önceki toplantımızda ve birinci dönem için senebaşında alınan kritik kararların uygulamasını değerlendirip uygulamaya dönük yeni kararlar aldık.

Ruhunda ilmek ilmek örülü olan paylaşma ve birliktelik dokusuna yeni filizleri ile devam eden İzmir Fen Lisesinde Sınıf Kahvaltılarımız Öğrenci İşlerinden Sorumlu Müdür Yardımcımız Dr. Filiz KARAOĞLU ve Okul Psikolojik Danışmanımız Ece YETİL koordinesinde 12B ve 12C ile devam ediyor.

Öğrencilerimizin birbirleri ile iletişimlerine katkı sağlayacak ve onların okullarını sahiplenmelerine önayak olacak etkinliklere dikkat eden İzmir Fen Lisesinde Sınıf Kahvaltılarımız Öğrenci İşlerinden Sorumlu Müdür Yardımcımız Dr. Filiz KARAOĞLU ve Okul Psikolojik Danışmanımız Ece YETİL koordinesinde başlamıştır.

Okul Aile Birliği Genel Kurul Toplantımız 21 Ekim 2018 Pazar Günü Saat: 11.00´da Okul Konferans Salonunda çoğunluk sağlanarak duyurulan gündem maddeleri doğrultusunda gerçekleştirilmiştir.

2018 - 2019 Eğitim ve Öğretim Yılı için planlı ve özverili bir şekilde çalışan öğretmenlerin okulu İzmir Fen Lisesi´nde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ başkanlığında 2018 - 2019 Eğitim ve Öğretim Yılı Mesleki Çalışmalarımızı izlemek ve değerlendirmek için İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Kadir KADIOĞLU, Şube Müdürümüz Sayın Abdurrahman GÜNEŞ ve İzmir İl Milli Eğitim Müdürlüğü Maarif Müfettişleri Başkanlığı 8.Grup Maarif Müfettişlerinden Maarif Müfettişi Sayın Bülent SEMERCİOĞLU okulumuzu ziyaret ettiler.