T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
İZMİR / BORNOVA - İzmir Fen Lisesi

Etiket Sonuçları: beyin

Ekm

İzmir Fen Lisesi Biyoloji Laboratuvarında Ekim Ayının ilk haftasında Biyoloji Öğretmenimiz Zuhal GÜL koordinesinde 11. sınıf öğrencilerimiz İnsan Fizyolojisi Ünitesinde Dana Beyninin Yapısı ve İşleyişi ile ilgili deney yaptılar.

Ock

Öğrencilerimizin yaparak yaşayarak öğrenmelerini desteklemek ve teorik bilgilerini okulumuzdaki laboratuvarlarımızdaki deneylerimiz ile pekiştirmeleri için ders yıllık planlarımız doğrultusunda öğrencilerimizle deney yapıyoruz. Bu etkinlikte Biyoloji Öğretmenimiz Zuhal GÜL'ün dersine konuk olduk.

Kas

İnsanlığa büyük katkılar sağlayacak bilim insanlarının okulu İzmir Fen Lisesinde Okul Öğrenci İşlerinden Sorumlu Değerli Müdür Yardımcımız Dr. Filiz KARAOĞLU ve Kıymetli Okul Rehberlik Uzmanı ve Psikolojik Danışmanımız Seyran CANBAZ koordinesinde Bahçeşehir Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanı Sayın Prof. Dr. Türker KILIÇ 01 Kasım 2019 Cuma Günü 10.30 - 12.30 saatleri arasında konferans salonumuzda "Beyindeki Nöral Bağlantıdan İnsanlığın Bağlantısallık Kültürüne" isimli sunumunu 11. ve 12. sınıflarımıza yapmak için konuğumuz oldu.

Kas

Karşı stratejiyi çözen ve mevcut duruma göre kendi stratejisini en doğru ve hızlı bir şekilde oluşturanların okulu İzmir Fen Lisesinde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ´ın uygun görüşü doğrultusunda Değerli Müdür Yardımcımız Mehmet Gül ve Kıymetli Beden Eğitimi Öğretmenimiz Ümit KALKAN desteğiyle Satranç Kulübü Danışman Öğretmenleri 3Se (Selçuk, Serkan ve Sertaç) koordinesinde Satranç Odamız kullanıma açılmış ve ilk turnuvamız gerçekleştirilmiştir.

Ekm

ODTÜ Kuzey Kıbrıs Kampüsü (ODTÜ KKK) 2018 Yılının Yeşil Beyinleri´nde Değerli Kimya Öğretmenimiz Dr. Barış DEMİRDAĞ danışmanlığında Adin Şaza ve Hande´in hazırladığı "Entegre Sistem Yaklaşım İle Yemek Atıklarının Enerji Kaynağı Olarak Değerlendirilmesi" isimli araştırma projesi ÜÇÜNCÜLÜK ödülü aldı.

Ağu

Çevreye duyarlı öğrencilerin okulu İzmir Fen Lisesi´nde Dr. Barış DEMİRDAĞ´ın proje danışmanı olduğu Adin ve Hande´nin "Entegre Sistem Yaklaşımı ile Yemek Atıklarının Enerji Kaynağı Olarak Değerlendirilmesi" isimli projeleri ODTÜ Kuzey Kıbrıs Kampüsü Yılın Yeşil Beyinleri yarışmasında Jüri Özel Ödülüne layık görüldü.

Ara

Okul Müdürümüzün uygun görüşü doğrultusunda Okul Psikolojik Danışmanımız Dilek ÖKSÜZ koordinesinde eğitim uzmanları öğrencilerimize Beyin Odaklı Öğrenme Modeli konusunda seminer verdiler.