Etiket Sonuçları: beyin

Karşı stratejiyi çözen ve mevcut duruma göre kendi stratejisini en doğru ve hızlı bir şekilde oluşturanların okulu İzmir Fen Lisesinde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ´ın uygun görüşü doğrultusunda Değerli Müdür Yardımcımız Mehmet Gül ve Kıymetli Beden Eğitimi Öğretmenimiz Ümit KALKAN desteğiyle Satranç Kulübü Danışman Öğretmenleri 3Se (Selçuk, Serkan ve Sertaç) koordinesinde Satranç Odamız kullanıma açılmış ve ilk turnuvamız gerçekleştirilmiştir.

ODTÜ Kuzey Kıbrıs Kampüsü (ODTÜ KKK) 2018 Yılının Yeşil Beyinleri´nde Değerli Kimya Öğretmenimiz Dr. Barış DEMİRDAĞ danışmanlığında Adin Şaza ve Hande´in hazırladığı "Entegre Sistem Yaklaşım İle Yemek Atıklarının Enerji Kaynağı Olarak Değerlendirilmesi" isimli araştırma projesi ÜÇÜNCÜLÜK ödülü aldı.

Ağu

Çevreye duyarlı öğrencilerin okulu İzmir Fen Lisesi´nde Dr. Barış DEMİRDAĞ´ın proje danışmanı olduğu Adin ve Hande´nin "Entegre Sistem Yaklaşımı ile Yemek Atıklarının Enerji Kaynağı Olarak Değerlendirilmesi" isimli projeleri ODTÜ Kuzey Kıbrıs Kampüsü Yılın Yeşil Beyinleri yarışmasında Jüri Özel Ödülüne layık görüldü.

Ağu

Okul Müdürümüzün uygun görüşü doğrultusunda Okul Psikolojik Danışmanımız Dilek ÖKSÜZ koordinesinde eğitim uzmanları öğrencilerimize Beyin Odaklı Öğrenme Modeli konusunda seminer verdiler.