Etiket Sonuçları: bilim

İnsanlığa, medeniyete katkı sağlayan bilim insanı olma hedefiyle çalışan azimli gençlerin okulu İzmir Fen Lisesinde Bilim Kurulu Başkanımız Değerli Matematik Öğretmenimiz Münire ŞİMŞEKER başkanlığında Bilim Kurulu Üyeleri ve Proje Danışman Öğretmenleri "Türkiye Gençler Su Ödülü Proje Yarışması 2018" de İzmir Fen Lisesi´ni temsil edecek projeyi seçmek için toplandı.

Kitapta gördüklerini laboratuvarda da inceleme fırsatına sahip olanların okulu İzmir Fen Lisesinde Değerli Biyoloji Öğretmenimiz Ahmet DİKMEN koordinesinde 11. sınıf öğrencilerimiz İnsan Fizyolojisi (11.1) Ünitesinde yer alan Denetleyici ve Düzenleyici Sistem, Duyu Organları (11.1.1) konusunda Duyu organlarının yapısı ve işleyişi ile ilgili deney yaptılar.

Proje çalışmaları ile ses getirenlerin okulu İzmir Fen Lisesi´nde 2018 Bayrampaşa Belediyesi Bilim ve Teknoloji Araştırma Projeleri Yarışmasında önce rüzgar sonra fırtına oldu.

Proje çalışmaları ile örnek alınanların okulu İzmir Fen Lisesi 2018 Özel Ege Lisesi 16. Fen Araştırma Projeleri Sergisinde önce rüzgar sonra fırtına oldu.

Bilim insanı olma yolunda diğerlerine örnek olacak şekilde ilerleyenlerin okulu İzmir Fen Lisesi´nde MEV Koleji Özel Basınköy Okulları 14. Fen Bilimleri Şenliği ve Proje Yarışmasında Değerli Kimya Öğretmenimiz Dr. Gülseren COŞKUN´un danışmanlık yaptığı "Elektroeğirme İle Üretilen Nanoliflerin, Patojenlerin Seçimli Analizine Yönelik Kullanım Potansiyellerinin Araştırılması" isimli Şiir ve Kamil´in projeleri Biyoloji Alanında Birinci oldu.

Bilim insanı olma yolunda fark yaratarak ilerleyenlerin okulu İzmir Fen Lisesi´nde 4 projemiz Özel Ege Lisesi 16. Fen Araştırma Projeleri Yarışmasına davet edildi.

Bilim insanı olma yolunda diğerlerine örnek olacak şekilde ilerleyenlerin okulu İzmir Fen Lisesi´nde 4 projemiz MEV Koleji Özel Basınköy Okulları 14. Fen Bilimleri Şenliği ve Proje Yarışmasına davet edildi.

Bilim insanı olma yolunda azimle ilerleyenlerin okulu İzmir Fen Lisesi´nde 5 projemiz Bayrampaşa Belediyesi Bilim ve Teknoloji Araştırma Projeleri Yarışmasına davet edildi.