Etiket Sonuçları: ders

Ara

Matematik, Fizik, Astronomi, Kimya, Biyoloji ve Bilgisayar alanlarında okulumuzda TÜBİTAK 2202 Bilim Olimpiyatları kapsamında çalışma yapmak isteyen 9. sınıf öğrencilerimiz için verilen tanıtım dersleri tamamlandı. Genel mülakatların ardından hedef odaklı yoğunlaştırılmış çalışmalarımız ile öğrencilerimiz kararlılıkla hedeflerine doğru ilerlemeye devam edecekler.

Mrt

Okulumuzda ender olarak sınıflarımız salgın tedbirleri kapsamında kapansa da kapanan sınıflarımızın dersleri çevrim içi hemen devam ettirilmektedir. 1 Mart 2022 tarihinde Beden Eğitimi Öğretmenimiz Ümit KALKAN kapanan sınıfımızın dersini işlemek için kapanan sınıfımızın sınıfında hazır olan çevrim içi ders donanımını kullanarak öğrencileri ile birlikte Beden Eğitimi dersini çevrim içi olarak gerçekleştirilmiştir.

Eyl

Her şart altında en iyi çözüm ile eğitim ve öğretim için fırsatları değerlendirebilenlerin okulu İzmir Fen Lisesinde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ'ın uygun görüşü doğürultusunda uygulanabilir derslerimiz için açık hava sınıfları oluşturuldu ve derslerimiz açık havada da devam etmektedir.

Eyl

Her zaman ve her yerde, hazır; daima hazır olan okul İzmir Fen Lisesinde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ liderliğinde okul açılış törenimizi gerçekleştirdik ve Okul Müdürümüz öğrencilerimize iyi dersler diledikten sonra çevrim içi derslerimize başladık.

Tem

Değişen şartlara uyum sağlayarak her zaman her alanda en iyi olmaya devam edenlerin okulu İzmir Fen Lisesinde destekleme ve yetiştirme kurslarımız yaz döneminde de devam etmektedir.

Tem

May

Derslerin ve dört duvarın dışında da samimi bir şekilde birbirlerinin yanında olabilenlerin okulu İzmir Fen Lisesinde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ liderliğinde Müdür Yardımcımız Dr. Filiz KARAOĞLU ve Okul Rehber Öğretmenimiz Seyran CANBAZ koordinesinde öğretmenlerimizin desteğinde 11. Sınıflarımızla çevrim içi olarak buluştuk ve öğrencilerimizin süreç içindeki durumlarını istek ve önerilerini dinledik.

May

Ekm

Lise müfredatının üstünde çalışanların okulu İzmir Fen Lisesinde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ liderliğinde Okul Öğretmenler Kurulumuzda belirlenen hedeflere ulaşmak için Bilim Kurulumuzun gözetiminde Olimpiyat Danışman Öğretmenlerimizin koordinesinde 9. sınıflarımıza yönelik olimpiyat tanıtım dersleri ve etkinlikleri Matematik, Fizik, Kimya, Biyoloji ve Bilgisayar alanında tamamlanıyor.

Ekm

Bilim Olimpiyatları kültürünü azim ve kararlılıkla sürdürenlerin okulu İzmir Fen Lisesinde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ liderliğinde Okul Öğretmenler Kurulumuzda belirlenen hedeflere ulaşmak için Bilim Kurulumuzun gözetiminde Olimpiyat Danışman Öğretmenlerimizin koordinesinde 9. sınıflarımıza yönelik olimpiyat tanıtım dersleri ve etkinlikleri Matematik, Fizik, Kimya, Biyoloji ve Bilgisayar alanında devam etmektedir.

Ekm

Bilgi çağına damgasını vuracak mühendislerin okulu İzmir Fen Lisesinde Değerli Bilişim Teknolojileri Öğretmenimiz Sertaç ATEŞ koordinesinde 9. ve 10. sınıflarımızda Bilgisayar Bilimi Kur01 ve Kur02 dersleri kapsamında 9. ve 10. sınıf öğrencilerimizle CodeWeek Avrupa Kodlama Haftası etkinlikleri devam etmektedir.

Eyl

İnce eleyip sık dokuyarak bize emanet edilen gençlerin en iyisine layık olabilmeleri için çalışan öğretmenlerin okulu İzmir Fen Lisesinde 2018 - 2019 Eğitim ve Öğretim Yılı Sınıflarımızın Ders Programları 10 Eylül 2018 tarihi itibariyle hazırdır.

Kas

SAYIN VELİMİZ; 2017–2018 Öğretim Yılı Birinci Dönemi öğrencilerimizin okuldaki durumlarını değerlendirmek, gözlemlenen olumlu ve olumsuz davranışları görüşmek, bu konuda okul idaresi-veli-öğrenci üçgeninde yapılabilecek işbirliği çalışmalarını kararlaştırmak amacıyla toplantı gündem maddeleri doğrultusunda veli toplantısı yapılacaktır.

Ock

Öğrencilerimizin düşünce ve hayal dünyalarını geliştiren tüm faaliyetlere destek veren Okul Müdürümüz Sayın Kazım BULUT´un uygun görüşü doğrultusunda Kütüphanecilik Kulübünün Değerli Danışman Öğretmenleri Zeynep SARVAN (Türk Dili ve Edebiyatı) ve Çiğdem YENER (Tarih) koordinesinde kulüp öğrencilerimizin etkili ve vefalı çalışmaları sonucunda İzmir Fen Lisesi YAŞAYAN KÜTÜPHANEMİZ ile gurur duymaktadır.

Ock

Öğrencilerimizin teorik bilgilerini laboratuvarda edindikleri bilgilerle pekiştirmelerini destekleyen Okul Müdürümüz Sayın Kazım BULUT´un uygun görüşü doğrultusunda hem Kimya Olimpiyat Takımımız Değerli Kimya Öğretmenimiz Dr. Barış DEMİRDAĞ koordinesinde hem de Kimya Dersi Alan 9. Sınıf Öğrencilerimiz Değerli Kimya Öğretmenimiz Hakan ERYUVA koordinesinde bu hafta kimya laboratuvarında çeşitli deneyler gerçekleştirdiler.

Ara

Okul Müdürümüzün uygun görüşü doğrultusunda Bilim Kurulumuzun yönetiminde Bilim Olimpiyat Takımlarımız kadrolarına yeni öğrencilerimizi katmak için Tanıtım Sınavlarına ve Tanıtım Derslerine devam ediyorlar.