Etiket Sonuçları: dyned

May

Yabancı dilde kısa film çekebilenlerin okulu İzmir Fen Lisesi´nde İngilizce Zümre Başkanımız Alime ZENGER ve İngilizce Öğretmenimiz Burcu ÖZÇAKIR koordinesinde 9. ve 10. Sınıf öğrencilerimizin etkin katılımı ile okulumuz konferans salonunda IFL DynEd and English Day etkinliği gerçekleştirildi.

Mrt

DynEd çalışmalarında planlı bir şekilde ve seviyelerine göre İngilizce öğrenen gençlerin okulu İzmir Fen Lisesinde Kıymetli İngilizce Zümre Başkanımız Alime ZENGER ile Değerli İngilizce Öğretmenimiz Burcu ÖZÇAKIR koordinesinde DynEd çalışmasında arkadaşlarına örnek olacak başarı sergileyen öğrencilerimize sertifikaları Değerli Müdür Yardımcılarımız tarafından verildi.

Ock

Avrupa ülkelerindeki katılımcı okullarla işbirliği yaparak yabancı dil becerilerini geliştirenlerin okulu İzmir Fen Lisesi´nde Değerli İngilizce Zümre Başkanımız Alime ZENGER´in koordine ettiği ve çoklu okul ortaklığını uluslararası boyutta gerçekleştirdiği eTwinning Projesi "Let´s Share and Stay Dynamic with Dynamic Education" tüm hızıyla devam ediyor.

Ara

Speak and Break Projesi Kapsamında Ege Üniversitesi İngilizce Öğretmenliği Bölümü Öğrencileri ile birlikte DynEd çalışmalarında planlı bir şekilde seviyelerine göre İngilizce öğrenenlerin okulu İzmir Fen Lisesinde Kıymetli İngilizce Zümre Başkanımız Alime ZENGER ile Değerli İngilizce Öğretmenimiz Burcu ÖZÇAKIR koordinesinde DynEd çalışmasında arkadaşlarına örnek olacak başarı sergileyen öğrencilerimize sertifikaları Değerli Müdür Yardımcılarımız tarafından verildi.

Haz

Yabancı dili kullanarak dil becerilerini geliştirenlerin okulu İzmir Fen Lisesi, İngilizce Zümre Başkanımız Alime ZENGER ve İngilizce Öğretmenimiz Burcu ÖZÇAKIR´ın koordinesinde Bornova DynEd Şenliğine katıldı.

May

İngilizce´yi, yaratıcı drama ve bilişim becerileri ile harmanlayıp muhteşem ürünler ortaya koyarak kullananların okulu İzmir Fen Lisesi´nde İngilizce Zümre Başkanımız Alime ZENGER ve İngilizce Öğretmenimiz Burcu ÖZÇAKIR koordinesinde 9. ve 10. Sınıf öğrencilerimizin etkin katılımı ile okulumuz konferans salonunda IFL English Day and DynEd etkinliği gerçekleştirildi.

Şbt

Yabancı dili en iyi şekilde öğrenenlerin okulu İzmir Fen Lisesi´nde Değerli İngilizce Zümre Başkanımız Alime ZENGER ve Kıymetli İngilizce Öğretmenimiz Burcu ÖZÇAKIR koordinesinde öğrencilerimiz DynEd´te İngilizce çalışmaya devam ediyorlar.