Etiket Sonuçları: ege

Değerlerini bilen ve değerlerine sahip çıkanların okulu İzmir Fen Lisesi´nde okul yönetimimiz liderliğinde, titiz çalışan etkinlik komitemizin koordinesinde okulumuzda Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlama etkinlikleri anlamına yakışan şekilde yapıldı.

Bilim insanı olma yolunda fark yaratarak ilerleyenlerin okulu İzmir Fen Lisesi´nde 4 projemiz Özel Ege Lisesi 16. Fen Araştırma Projeleri Yarışmasına davet edildi.

Sayın Rektörümüz Prof. Dr. Necdet BUDAK ile Ege Üniversitesi ve İzmir Fen Lisesi İşbirliği ile öğrencilerimiz için neler yapabileceğimiz konusunda Okul Müdürümüz Sayın Ali Bayram TETİK, Değerli Müdür Başyardımcımız Olcay ÖZTEMEL, Kıymetli Rehber Öğretmenimiz Seniha ARIKAN ve Değerli Bilişim Teknolojileri Öğretmenimiz Sertaç ATEŞ´ten oluşan komisyonumuz Sayın Rektörümüzün makamında fikir teatisi yaptı.

Bilim insanı olma yolunda kararlılıkla ilerleyenlerin okulu İzmir Fen Lisesi´nden yine güzel bir haberimiz var. Değerli Kimya Öğretmenimiz Dr. Gülseren COŞKUN´un danışmanlığını yaptığı pahabiçilmezlerimizden ikisi Şiir ve Kamil ile Kıymetli Kimya Zümre Başkanımız Hakan ERYUVA´nın danışmanlığını yaptığı pahabiçilmezlerimizden ikisi Ilgın ve Ezgi´nin Projeleri 12 Mart - 14 Mart Tarihleri arasında TÜBİTAK Bölge Sergisinde 4 ve 5 numaralı tanıtım masalarında sergilenmektedir.

Sadece günlük hayatta değil akademik platformlarda da İngilizce´yi görerek, duyarak ve kullanarak yabancı dil öğrenenlerin okulu İzmir Fen Lisesi MUN Delegeleri ile bu sefer İzmir Kız Lisesi´nin düzenlediği Model Birleşmiş Milletler konferansına hazır.

Sadece günlük hayatta değil akademik platformlarda da İngilizce´yi görerek, duyarak ve kullanarak yabancı dil öğrenenlerin okulu İzmir Fen Lisesi 18 delegesi ile Takev Model Birleşmiş Milletler konferansına hazır.

Sadece günlük hayatta değil akademik platformlarda da İngilizce´yi görerek, duyarak ve kullanarak yabancı dil öğrenenlerin okulu İzmir Fen Lisesi 18 delegesi ile Takev Model Birleşmiş Milletler konferansına hazır.

Değerlerini bilen ve değerlerine sahip çıkanların okul İzmir Fen Lisesi´nde Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kutlama Töreni yapıldı.

Günlük hayatta İngilizce´yi görerek, duyarak ve kullanarak Yabancı Dil Öğrenimini Vizyonu ile hareket eden İzmir Fen Lisesi´nde İngilizce Zümremizin bir panosu daha okulumuzda sergilenmektedir. Değerli İngilizce Zümremizin koordinesinde düzenli aralıklarla güncellenen İngilizce Yabancı Dil Köşemizde bu hafta tema "Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı" oldu.