Etiket Sonuçları: etwinning

Avrupa ülkelerindeki katılımcı okullarla iletişim kuran, işbirliği yapan, projeler geliştiren ve paylaşan okul İzmir Fen Lisesi´nde Değerli Felsefe Grubu Öğretmenimiz Gülşen ÖZSOY´un koordine ettiği ve bir çok kalite etiketi alan "My Utopia", "Düşünce Atlasım", "Sofinin Dünyasına Yolculuk" projelerinde çalışan öğrencilerimize İl ARGE uzmanları tarafından sertifikaları verildi.

eTwinning Okulu İzmir Fen Lisesinde Değerli Felsefe Grubu Öğretmenimiz Gülşen ÖZSOY koordinesindeki "My Utopia" isimli eTwinning Projesi kalite etiketi almıştır.

eTwinning Okulu İzmir Fen Lisesinde Değerli Felsefe Grubu Öğretmenimiz Gülşen ÖZSOY koordinesindeki "Düşünce Atlasım" isimli eTwinning Projesi kalite etiketi almıştır. Değerli öğretmenimize ve kıymetli öğrencilerine verdikleri emek, ayırdıkları zaman ve gösterdikleri performanstan ötürü teşekkür ederiz.

eTwinning Okulu İzmir Fen Lisesinde Değerli Felsefe Grubu Öğretmenimiz Gülşen ÖZSOY koordinesindeki "Sofinin Dünyasına Yolculuk" isimli eTwinning Projesi kalite etiketi almıştır. Değerli öğretmenimize ve kıymetli öğrencilerine verdikleri emek, ayırdıkları zaman ve gösterdikleri performanstan ötürü teşekkür ederiz.

Ulusal ve uluslararası projelerde her daim farkını gösteren okul Izmir Fen Lisesinde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ ve eTwinning Proje Koordinatörümüz Değerli Felsefe Öğretmenimiz Gülşen ÖZSOY Il Milli Eğitim Müdürlüğümüzün düzenlediği ödül töreninde eTwinning Okul Kalite Etiketimizi aldılar.

eTwinning Okulu İzmir Fen Lisesinde Değerli Felsefe Grubu Öğretmenimiz Gülşen ÖZSOY koordinesindeki eTwinning Ekibimiz "Sofinin Dünyasına Yolculuk" isimli eTwinning Panosunu öğrencilerimizin beğenisine sundu.

Ulusal Kalite Ödüllü alan eTwinning Projelerinin üretildiği okul İzmir Fen Lisesi Değerli Felsefe Grubu Öğretmenimiz Gülşen ÖZSOY´un koordinesi ile 2018 - 2019 Öğretim Yılı eTwinning Okul Etiketi ile ödüllendirildi.