Etiket Sonuçları: fizik

Müfredat üstü çalışmalarla kendini geliştirenlerin okulu İzmir Fen Lisesinde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ başkanlığında Öğrenci İşlerinden Sorumlu Müdür Yardımcımız Filiz KARAOĞLU ve Bilim Kurulu Başkanımız Münire ŞİMŞEKER desteğinde Bilim Kurulu Üyeleri ve Olimpiyat Öğrencilerimiz ile 2. Aşama Sınavı sonrası durum değerlendirme toplantısı yapıldı.

Karanlığı aydınlatan laboratuvarlarda azim ve kararlılıkla çalışanların okulu İzmir Fen Lisesi´nde Değerli Fizik Öğretmenimiz Hacı Murat UÇAR koordinesinde 12. Sınıf öğrencilerimiz çeşitli düzenekler ile Dalga konusuyla ilgili teorik bilgilerini deneylerle fizik laboratuvarımızda gözden geçirdiler.

Güzel bakanlar ve güzel görenler kadar güzellik katanların da okulu İzmir Fen Lisesinde Pansiyondan Sorumlu Kıymetli Müdür Yardımcımız Mehmet GÜL ve Değerli Görsel Sanatlar Öğretmenimiz Filiz ARDUÇ okulumuzun çeşitli yerlerinde yaşanan zemin problemlerini gidermeye yönelik çalışmaları okul emektarımız, biricik dayımız, Ramazan TOPÇU ile birlikte gerçekleştiriyorlar.

Öğrencilerimizin düzeylerine uygun faaliyetlerde yer almalarını destekleyen Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ´ın uygun görüşü doğrultusunda Değerli Bilim Kurulu Başkanımız Münire ŞİMŞEKER (Matematik) Öğretmenimizin koordinesinde 23-1=22 azimli ve emektar olimpiyatçımız ANKARA TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesinde düzenlenen TÜBİTAK Bilim Olimpiyatları 2. Aşama Sınavlarına katıldılar.

Olimpiyat bizim işimizdir diyenlerin okulu İzmir Fen Lisesinde 23 öğrencimiz TÜBİTAK Bilim Olimpiyat 2. Aşama Sınavlarına katılıyor. Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ başkanlığında Bilim Kurulu Başkanımız Münire ŞİMŞEKER koordinesinde Bilim Kurulu Üyelerimizin desteğinde olimpiyat takımlarımızla tüm öğretmenlerimizin katılımı ile pasta kestik.

Uzayı merak edenlerin okulu İzmir Fen Lisesinde Değerli Fizik Öğretmenimiz Vildan AKYOL koordinesinde Astronomi ve Uzay Bilimleri Bölümü Araştırma Görevlisi Dr. Suzan DOĞAN 11. sınıf öğrencilerimize "Evren´de Yolculuk" temalı Astronomi Semineri verdi.

Azim ve kararlılıkla ilerleyenlerin okulu İzmir Fen Lisesi´nde 2018 TÜBİTAK Bilim Olimpiyatları 2. aşama sınavı öncesi son kulvar dönüldü. Ara Kamp tamamlandı.

Bilim ve olimpiyat kelimelerinin hakkını verenlerin okulu İzmir Fen Lisesi´nde 2019 Olimpiyat Takımları devam eden TAKIM SEÇME SINAVLARI ile yavaş yavaş belli olmaya başladı.

Astronomi ile ilgilenenlerin okulu İzmir Fen Lisesinde Değerli Fizik Öğretmenimiz Vildan AKYOL koordinesinde Astronomi ve Uzay Bilimleri Bölümü Araştırma Görevlisi Suzan DOĞAN 10. sınıf öğrencilerimize "Evren´de Yolculuk" temalı Astronomi Semineri verdi.