Etiket Sonuçları: gün

Sayın Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Mehmet ERSAN ile Ege Üniversitesi ve İzmir Fen Lisesi İşbirliği ile öğrencilerimiz için neler yapabileceğimiz konusunda Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ, Öğrenci İşlerinden Sorumlu Değerli Müdür Yardımcımız Filiz KARAOĞLU, Değerli Kimya Öğretmenimiz Dr. Barış DEMİRDAĞ, Kıymetli Rehber Öğretmenimiz Ece YETİL ve Değerli Bilişim Teknolojileri Öğretmenimiz Sertaç ATEŞ´ten oluşan komisyonumuz Sayın Rektör Yardımcımızın makamında fikir teatisi yaptı.

Öğretmenlerini seven ve sayan öğrencilerin okulu İzmir Fen Lisesi´nde 9B sınıfı öğretmenlerine küçük bir sürpriz yaparak "siz bizim için bir gün değil her gün değerlisiniz" dedi.

Önce iyi insan sonra bilinçli ve nitelikli bireyler olmaları için bizlere emanet edilen öğrencilerimize, Türkiye´nin geleceğine, sahip çıkan öğretmenlerin okulu İzmir Fen Lisesi´nde okul yönetimimizin liderliğinde, titiz çalışan etkinlik komitemizin koordinesinde ´94 Mezunumuz Zeynep ADIGÜZEL ERDOĞAN ve okul aile birliğimizin desteğinde Öğretmenler Gününü mutlu bir şekilde kutladık.

Kurum kültürüne ve geleneklerine sahip çıkanların okulu İzmir Fen Lisesi´nde Okul Yönetimimizin koordinesinde Okul Aile Birliği Üyelerimizin desteğinde 88 Mezunlarımız ile etkinlik komitemizin titiz çalışması sonucunda Geleneksel Kuzu Günümüz 2018 7 Mayıs 2018 tarihinde tertip edildi.

Değerlerini bilen ve değerlerine sahip çıkanların okulu İzmir Fen Lisesi´nde okul yönetimimiz liderliğinde, titiz çalışan etkinlik komitemizin koordinesinde okulumuzda Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlama etkinlikleri anlamına yakışan şekilde yapıldı.

Kıymet bilenlerin okulu İzmir Fen Lisesinde Okul Müdürümüz Sayın Ali Bayram TETİK liderliğinde etkinlik komisyonumuz desteği ile okulumuzda 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Kutlandı.

Biz biliriz diyenlerin okulu İzmir Fen Lisesi´den iki takımımız Değerli Bilişim Teknolojileri Öğretmenimiz Sertaç ATEŞ´in gözetiminde Gençlik Merkezleri Arası Bilgi Yarışmasına katıldılar.