Etiket Sonuçları: genç

İlmi ve bilimi kendilerine yol seçmiş öğrencilerin okulu İzmir Fen Lisesinde Değerler Eğitimi kapsamında Kıymetli Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmenimiz Filiz ÇETİN koordinesinde Dr. Elif Hilal KARAMAN AYNACI öğrencilerimize Konferans Salonumuzda Peygamber Efendimiz ve Gençlik konusu üzerine seminer verdi ve değerli araştırma görevlisi ile öğrencilerimiz konu üzerinde fikir teatisi yaptı.

ODTÜ Kuzey Kıbrıs Kampüsü (ODTÜ KKK) 2018 Yılının Yeşil Beyinleri´nde Değerli Kimya Öğretmenimiz Dr. Barış DEMİRDAĞ danışmanlığında Adin Şaza ve Hande´in hazırladığı "Entegre Sistem Yaklaşım İle Yemek Atıklarının Enerji Kaynağı Olarak Değerlendirilmesi" isimli araştırma projesi ÜÇÜNCÜLÜK ödülü aldı.

Değerlerini bilen ve değerlerine sahip çıkanların okulu İzmir Fen Lisesi´nde okul yönetimimiz liderliğinde, titiz çalışan etkinlik komitemizin koordinesinde okulumuzda Atatrük´ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Töreni anlamına yakışan şekilde yapıldı.

Bugünün liselisi olan ve yarının Endüstri Mühendisi olacak öğrencilerin okulu İzmir Fen Lisesinde Değerli Bilişim Teknolojileri Öğretmenimizin kılavuzluğunda 9. sınıfa devam eden 10 öğrencimiz Genç Başarı Vakfı bünyesinde düzenlenen Tarımda İnovasyon Kampına katılarak girişimcilik ve inovasyon becerilerini geliştirdiler. 3 öğrencimiz de karma gruplarda yaptıkları çalışmalar ile ödül aldılar.

Biz biliriz diyenlerin okulu İzmir Fen Lisesinde Efe Can, Tarık ve Alperen´den oluşan gözbebeği takımımız Değerli Bilişim Teknolojileri Öğretmenimiz Sertaç ATEŞ´in gözetiminde Gençlik ve Spor Bakanlığımızın Gençlik Merkezleri arasında düzenlediği "Kim Bilir?" isimli bilgi Yarışmasında İL BİRİNCİSİ oldular ve EGE BÖLGE FİNALLERİNDE İZMİR´İ TEMSİL ETME HAKKINI KAZANDILAR.

İngilizce bilenlerin okulu İzmir Fen Lisesi Best Contest Turkey yarışmasına katıldı. Değerli İngilizce Zümremizin çalıştırdığı öğrencimiz Ecem bugün düzenlenen 81 ilden lise ve üniversite öğrencilerin katıldığı Best Contest Turkey etkinliğinde okulumuzu temsil etti ve yarışma üçüncüsü olarak 1000 TL ödül ve Yaz Tatili kazandı.

Değerlerini bilen ve değerlerine sahip çıkanların okul İzmir Fen Lisesi´nde Atatürkü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Kutlama Töreni yapıldı.

Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin katkısı Türk Havayolları’nın  sponsorluğunda Bursa Bilim Teknoloji Merkezi’nin ev sahipliğinde düzenlenen Türk Hava Yolları 6. Bursa Bilim Şenliği, proje yarışması ödül töreni ile sona erdi. Şenlik kapsamında 5 ayrı kategoride yapılan proje yarışmasında dereceye giren mucitler ile mangala turnuvasının dereceye girenleri ödüllerini Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe’nin elinden aldı.