Etiket Sonuçları: hareket

Ara

Öğrencileri kadar öğretmenleri de azim ve kararlılıkla çalışıp ülkemizi uluslararası düzeyde temsil eden okul İzmir Fen Lisesinde Değerli İngilizce Öğretmenimiz Burcu ÖZÇAKIR ÖZKAN'ın BİLİM YOLU - Erasmus K101 Programı Okul Eğitimi Personel Hareketlilik Projesi ile ilgili haber metnini yayımlıyoruz.

Ekm

Erasmus+ Programı Okul Eğitimi Personel Hareketlilik Projesi "Bilim Yolu" için yapılan hazırlık çalışmalarını İngilizce Öğretmenimiz Burcu ÖZÇAKIR ÖZKAN okul sitemizden yayımlamamız için haberleştirdi. Öğretmenimizin metni ve seçtiği fotoğraflar ile Bilim Yolu Projesi Hazırlık Süreci haberimiz:

Ekm

Teorinin pratikle buluştuğu okul İzmir Fen Lisesinde Değerli Fizik Öğretmenimiz Hacı Murat UÇAR ve Değerli Fizik Öğretmenimiz Serkan YOLCU koordinesinde 12. Sınıf öğrencilerimiz çeşitli düzenekler ile Newton´ın Eylemsizlik Prensibini fizik laboratuvarımızda gözlemlediler.