Etiket Sonuçları: ifl

Mezunlarının gönül bağıyla sahiplendikleri ve destekledikleri okul İzmir Fen Lisesi´nden yine bir bağış haberimiz var. IFL ´86 Mezunumuz Mehmet Deniz ERTAŞ´ın koordine ettiği kitap kampanyasında Biyoloji Olimpiyat Kitaplarımız da okulumuza geldi.

Farklı veya alternatif faaliyetlerle de kendilerini geliştirebilen öğrencilerin okulu İzmir Fen Lisesinde öğrencimiz Zehra Matematik Köyünün yaz kampına katılarak akranları ile matematik dünyasına farklı bir pencereden bakabilme fırsatı yakaladı.

2018 - 2019 Eğitim ve Öğretim Yılı için planlı ve özverili bir şekilde çalışan öğretmenlerin okulu İzmir Fen Lisesi´nde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ başkanlığında 2018 - 2019 Eğitim ve Öğretim Yılı Mesleki Çalışmalarımız ilgili plan ve gündemimiz doğrultusunda gerçekleştirilmiştir.

eTwinning Okulu İzmir Fen Lisesinde Değerli Felsefe Grubu Öğretmenimiz Gülşen ÖZSOY koordinesindeki "Düşünce Atlasım" isimli eTwinning Projesi kalite etiketi almıştır. Değerli öğretmenimize ve kıymetli öğrencilerine verdikleri emek, ayırdıkları zaman ve gösterdikleri performanstan ötürü teşekkür ederiz.

2018 - 2019 Öğretim Yılı İzmir Fen lisesi Pansiyon İç Yönergemiz

2018 - 2019 Öğretim Yılı Pansiyon Zaman Çizelgemiz

İnce eleyip sık dokuyarak bize emanet edilen gençlerin en iyisine layık olabilmeleri için çalışan öğretmenlerin okulu İzmir Fen Lisesinde 2018 - 2019 Eğitim ve Öğretim Yılı Sınıflarımızın Ders Programları 10 Eylül 2018 tarihi itibariyle hazırdır.