Etiket Sonuçları: ingilizce

Ock

Uluslararası çalışmalara öncülük yapan okul İzmir Fen Lisesinde Değerli İngilizce Zümre Başkanımız Alime ZENGER koordinesinde öğrencilerimiz 2018 Okul Tanıtım Videomuzun ülke sınırlarını aşarak çalışmalarımızı tanıtabilmesi için öğrencileri ile birlikte titiz çalışarak videomuza İngilizce Altyazı yazırlayıp videomuzu güncellemişlerdir.

Ock

Sadece anlayabilen değil İngilizce konuşabilenlerin okulu İzmir Fen Lisesinde Değerli İngilizce Zümre Başkanımız Alime ZENGER ve Kıymetli İngilizce Öğretmenimiz Burcu ÖZÇAKIR koordinesinde 77 kişilik öğrenci grubumuz TRAINIAL19 Model Birleşmiş Milletler Eğitimi Konferansına katılmıştır. Burcu öğretmenimizin kaleminden "TRAINIAL19´da İFL Damgası" başlılı haberimizi okuyabilirsiniz.

Ock

Speak and Break Projesi Kapsamında Ege Üniversitesi İngilizce Öğretmenliği Bölümü Öğrencileri ile birlikte DynEd çalışmalarında planlı bir şekilde seviyelerine göre İngilizce öğrenenlerin okulu İzmir Fen Lisesinde Kıymetli İngilizce Zümre Başkanımız Alime ZENGER ile Değerli İngilizce Öğretmenimiz Burcu ÖZÇAKIR koordinesinde DynEd çalışmasında arkadaşlarına örnek olacak başarı sergileyen öğrencilerimize sertifikaları Değerli Müdür Yardımcılarımız tarafından verildi.

Çeşitli etkinliklerde İngilizce´yi kullanarak öğrenen öğrencilerin başkalarının da İngilizce´yi kullanarak öğrenebilmeleri için etkinlikler hazırladığı okul İzmir Fen Lisesinde Değerli İngilizce Öğretmenimiz Burcu ÖZÇAKIR koordinesinde okulumuzun MUN Kulübü öğrencilerinin desteğinde ve daha önce kendi okullarında MUN düzenleyen öğrencilerin danışmanlığında okulumuzda IFLMUN düzenlemek için IFL MUN Kulübü toplantılar düzenleyip hazırlıklara devam ediyorlar.

Ege Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Dekanlığı ve Bornova İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü arasında yapılan protokol ile hayata geçirilen “Speak Break and DynEd” Projesi okulumuzda Proje Grubunda Yer Alan İngilizce Zümre Başkanımız Alime ZENGER koordinesinde aktif olarak uygulanmaktadır.

Model Birleşmiş Milletler oturumlarında münazaralara katılarak İngilizce konuşma ve yazma becerilerini geliştirenlerin okulu İzmir Fen Lisesinde Değerli İngilizce Öğretmenimiz Burcu ÖZÇAKIR´ın koordinesinde İFL MUN Kulübü tanışma toplantısını gerçekleştirdi.

Yabancı dili tematik çalışmalarda kullanarak öğrenenlerin okulu İzmir Fen Lisesinde İngilizce Öğretmenimiz Burcu ÖZÇAKIR´ın koordinesinde öğrencilerimiz IGMUN ve OZYMUN´a katıldılar.

Yabancı dili kullanarak dil becerilerini geliştirenlerin okulu İzmir Fen Lisesi, İngilizce Zümre Başkanımız Alime ZENGER ve İngilizce Öğretmenimiz Burcu ÖZÇAKIR´ın koordinesinde Bornova DynEd Şenliğine katıldı.