Etiket Sonuçları: kariyer

Birbirinden farkını ve özgünlüğünü bilerek üniversite hedeflerini belirleyenlerin okulu İzmir Fen Lisesinde Değerli Okul Psikolojik Danışmanımız Ece YETİL koordinesinde öğrencilerimize Boğaziçi Üniversitesi tanıtım görevlileri Boğaziçi Üniversitesinin özgün ve farklı yönlerini tanıttı, çeşitli meslekler hakkında bilgi verdi ve üniversitenin sağladığı fırsatları anlattılar.

Geleceğini planlayan ve yaptığı plana göre kararlılık ve azimle ilerleyenlerin okulu İzmir Fen Lisesinde Değerli Okul Psikolojik Danışmanımız Ece YETİL koordinesinde ve Kıymetli Tarih Öğretmenimiz Ahmet KAMA desteğinde 11. sınıf öğrencilerimiz Tepekule Kongre ve Sergi Merkezinde düzenlenen İzmir Eğitim ve Kariyer Fuarına katıldılar.

Sayın Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Mehmet ERSAN ile Ege Üniversitesi ve İzmir Fen Lisesi İşbirliği ile öğrencilerimiz için neler yapabileceğimiz konusunda Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ, Öğrenci İşlerinden Sorumlu Değerli Müdür Yardımcımız Filiz KARAOĞLU, Değerli Kimya Öğretmenimiz Dr. Barış DEMİRDAĞ, Kıymetli Rehber Öğretmenimiz Ece YETİL ve Değerli Bilişim Teknolojileri Öğretmenimiz Sertaç ATEŞ´ten oluşan komisyonumuz Sayın Rektör Yardımcımızın makamında fikir teatisi yaptı.

Bilinçli bir şekilde hedef belirleyen ve planlı bir şekilde o hedefe doğru ilerleyen öğrencilerin okulu İzmir Fen Lisesinde Okul Rehber Öğretmenimiz Ece YETİL koordinesinde 11. ve 12. Sınıf öğrencilerimize Yeditepe Üniversitesinden Mimarlık Bölümü Bölüm Başkanı Doç. Dr. Ece CEYLAN BABA ve Uzmanlık Alanı Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Yan Dal Uzmanlığı ise Neonatoloji olan Dr. Öğr. Ü. Mustafa BERBER Yeditepe Üniversitesini tanıttılar.

İzmir Fen Lisesi Eğitim Binasında ve Bahçesinde 04, 05 ve 06 Nisan 2018 tarihleri arasında Yükseköğretim Kurumları ile İzmir İlindeki Ortaöğretim Kurumlarını bir araya getirdik.

Okulumuz tarafından lise son sınıf öğrencilerine yönelik olarak 04, 05 ve 06 Nisan 2018 tarihinde düzenlenecek olan “KARİYERİNE YÖN VERMEK İSTEYENLER İFL’DE BULUŞUYOR” etkinliklerimizde sizleri de aramızda görmekten memnuniyet duyacağız.

Okulumuz tarafından lise son sınıf öğrencilerine yönelik olarak 04, 05 ve 06 Nisan 2018 tarihinde düzenlenecek olan “KARİYERİNE YÖN VERMEK İSTEYENLER İFL’DE BULUŞUYOR” etkinliklerimizde sizleri de aramızda görmekten memnuniyet duyacağız.

Ock

Üst dönem veya mezun olmanın hakkını verenlerin okulu İzmir Fen Lisesi´nde Değerli Mezunlarımız Emine NURAL ÖZTÜRK ´14 ve Zeynep ADIGÜZEL ERDOĞAN ´99 öğrencilerimizle hem Mezunlarımız Anlatıyor Etkinliği hem de Akıl Hocalığı (Mentor-Mentee) Çalışmaları yaptılar.

Ock

Üst dönem veya mezun olmanın hakkını verenlerin okulu İzmir Fen Lisesi´nde Değerli Mezunumuz Prof. Dr. Nadir ŞENER öğrencilerimize hem vizyon kazandırmak hem de İFL´deki anılarını anlatmak hem de tavsiyelerde bulunmak için geliyor.