Etiket Sonuçları: karma

Ara

Değişen durumlara hızlı bir şekilde uyum sağlayarak her zaman her alanda en iyisi olmaya devam etmek için uğraş verenlerin okulu İzmir Fen Lisesinde "Güçlü İFL - Yakın Eğitim" çalışmamız kapsamında "Uzaktaki Uzmanlar Yakına Geliyor" seminerlerinin dördüncüsünde Değerli Bilişim Teknolojileri Öğretmenimiz Sertaç ATEŞ'in koordinesi ile Konak Şehit Ömer Halisdemir Bilim ve Sanat Merkezi Bilişim Teknolojileri Öğretmeni Dr. Özkan ARAPOĞLU'nun "Algoritmaların Karmaşıklık ve Performans Analizi" isimli çalışmasına konuk olduk.

Ara

Ekm

Yönetim bilişim sistemlerinin desteğinde karma ve harmanlanmış öğrenme ortamında öğrencileri için en etkili şekilde dersini işleyen öğretmenlerin okulu İzmir Fen Lisesinde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ liderliğinde öğretmenlerimizin etkin katılımı ile öğrencilerimizin değişen durumlara en iyi şekilde uyum sağlayabilmeleri için öğretmenler kurulumuzu topladık ve toplantımızı gündem maddelerimiz doğrultusunda yaptık.

Ekm

Akademik yeterlilikleri kadar fiziki kondisyonlarını da geliştiren öğrencilerin okulu İzmir Fen Lisesinde Kıymetli Beden Eğitimi Öğretmenimiz Ümit KALKAN koordinesinde Sınıflar Arası Voleybol Müsabakaları GRUP USÜLÜ devam ediyor.