Etiket Sonuçları: kriptoloji

Ara

Matematiğin gizemli dünyasındaki sırları bir bir açığa çıkartan algoritmik düşünme becerisine sahip öğrencilerin okulu İzmir Fen Lisesinde Matematik Kulübü Danışman Öğretmeni Münire ŞİMŞEKER koordinesinde 9. sınıf öğrencilerimiz TÜBİTAK tarafından aylık olarak düzenlenen Ödüllü Kriptoloji Yarışması sorularını çözerek hem kendilerini geliştirmekte hem de 9C sınıfına TÜBİTAK Kitapları Rafı oluşturmak için ödül kazanmaktadırlar.

Ara

Haz

Şifrelemeyi ve şifre çözmeyi merak edenlerin okulu İzmir Fen Lisesi´nden 2 öğrencimiz TÜBİTAK BİLGEM UEKAE Lise Öğrencileri için Kriptoloji Yaz Okulu 2019 listelerinde yer aldı.

Ekm

Matematiğin uygulama alanları ile heyecanlanan öğrencilerin okulu İzmir Fen Lisesinde Matematik Öğretmenimiz Selçuk SAĞBAŞ koordinesinde Matematik Zümremizin desteğinde Doc. Dr. Berkant USTAOĞLU hocamız öğrencilerimizle matematik çalışmaları ile ilgili söyleşi yaptı.

Eyl

Bilimin maceralı yolculuğunda gizemi çözebilenlerin ve o yolculuğa gizem katabilenlerin okulu İzmir Fen Lisesinden TÜBİTAK Kriptoloji Yaz kampına giden öğrencimiz Ervin başarılı bir şekilde kamptan döndü.

Ağu

Matematiğin şifresini çözenlerin okulu İzmir Fen Lisesi´nden 3 öğrencimiz TÜBİTAK BİLGEM UEKAE Lise Öğrencileri için Kriptoloji Yaz Okulu 2018 listelerinde yer aldı.