Etiket Sonuçları: makale

Tem

Kimya Öğretmenimiz Dr. Gülseren COŞKUN danışmanlığında proje çalışması yapan öğrencilerimiz Nisa İLTEKİN, Ceren YENİDENİZ ve Ayşenur BAYER "Görsel ve Oyun Destekli Küresel Isınma Farkındalığı" isimli projelerini Sırbistan'da düzenlenen International Conference of Young Scientist (ICYS) 2023'te sundular ve JÜRİ ÖZEL ÖDÜLÜ kazandılar.

Ock

Yüreklerinin ve akıllarının güçleri kalemlerine yansıyan yazar kumaşlı öğrencilerin okulu İzmir Fen Lisesinde öğrencilerimizin kendilerini ifade etme becerilerini artırmaları ve sosyal medyanın gücünü kullanma yeteneklerini geliştirmeleri için Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ liderliğinde Bilişim Teknolojileri Öğretmenimiz Sertaç ATEŞ'in sorumluluğunda Nil Deniz ve Arda'nın editörlüğünü yaptığı KUASAR Dergimizin kalemi güçlü öğrencilerinden Ceyda Bursalı'nın yazısı sosyal medyada da büyük ilgi gördü.

Ock