Etiket Sonuçları: mezun

Zamanında tiyatro yapanların şimdi de tiyatro yapılması için uğraş verdiği okul İzmir Fen Lisesinde Edebiyat Zümremizin koordinesinde Mezunlarımızın desteğinde öğrencilerimiz değerli mezunumuz Barış bey ile Yaratıcı Drama ve Tiyatro etkinlikleri yaptılar.

Geleneklerine bağlı bir okul İzmir Fen Lisesi´nde güzel bir buluşma haberimiz var. IFL Mezunlarından oluşan tertip heyetimizin titiz çalışması sonucunda 8 MART 2018 perşembe günü Bornova´da Ege Üniversitesi Lokalinde mezunlarımız ve öğretmenlerimiz buluştular.

Bu hafta "Mezunlarımız Anlatıyor" isimli etkinliğimizin misafiri dillerden düşmeyen efsane Mehmet Deniz Ertaştı. Hem ülkemizde hem yurt dışında önemli çalışmalar yapmış ve hala deneyim ve birikimleri ile alanında söz sahibi mezunumuz Mehmet Deniz ERTAŞ, tüm gününü okulumuz öğrencilerine ayırdı. Hem çalışma alanları ile ilgili bilgiler verdi hem İFL´deki anılarını anlattı hem de öğrencilerimize tavsiyelerde bulundu. Olimpiyatçılara özel bir oturum gerçekleştirdi.

Üst dönem veya mezun olmanın hakkını verenlerin okulu İzmir Fen Lisesi´nde Efsane Mezunumuz Mehmet Deniz Ertaş öğrencilerimize hem vizyon kazandırmak hem İFL´deki anılarını anlatmak hem tavsiyelerde bulunmak hem de ozellikle olimpiyat konusunda paylasimlarda bulunmak için geliyor.

Bu hafta "Mezunlarımız Anlatıyor" isimli etkinliğimizin misafiri İşletme ve Bilişim alanında hem ülkemizde hem yurt dışında önemli çalışmalar yapmış ve hala deneyim ve birikimleri ile alanında söz sahibi mezunumuz Doc. Dr. Mehmet GENÇER (İzmir Ekonomi Üniversitesi), 11. ve 12. sınıflarımıza seminer verdi. Hem çalışma alanları ile ilgili bilgiler verdi hem İFL´deki anılarını anlattı hem de öğrencilerimize tavsiyelerde bulundu.

Bu hafta "Mezunlarımız Anlatıyor" isimli etkinliğimizin misafirleri Ekonomi alanında hem ülkemizde hem yurt dışında önemli çalışmalar yapmış ve hala deneyim ve birikimleri ile alanında söz sahibi mezunlarımız Yrd. Doc. Murat DEMİRCİ & Zeynep ADIGÜZEL ERDOĞAN 11. ve 12. sınıflarımıza seminer verdi. Hem çalışma alanları ile ilgili bilgiler verdiler hem İFL´deki anılarını anlattılar hem de öğrencilerimize tavsiyelerde bulundular.

Üst dönem veya mezun olmanın hakkını verenlerin okulu İzmir Fen Lisesi´nde Değerli Mezunlarımız Yrd. Doc. Murat DEMİRCİ ve Zeynep ADIGÜZEL ERDOĞAN öğrencilerimize hem vizyon kazandırmak hem İFL´deki anılarını anlatmak hem de tavsiyelerde bulunmak için geliyorlar.

Ock

"Son haftanın son gününün son dersine kadar" diyenlerin okulu İzmir Fen Lisesinde Ahmet AKKOÇ ´17 (Koç Üniversitesi - Bilgisayar Mühendisliği) Bilgisayar Olimpiyat Takımını ziyaret etti ve ders anlattı.

Ock

Üst dönem veya mezun olmanın hakkını verenlerin okulu İzmir Fen Lisesi´nde Değerli Mezunlarımız Emine NURAL ÖZTÜRK ´14 ve Zeynep ADIGÜZEL ERDOĞAN ´99 öğrencilerimizle hem Mezunlarımız Anlatıyor Etkinliği hem de Akıl Hocalığı (Mentor-Mentee) Çalışmaları yaptılar.