Etiket Sonuçları: mezuniyet

Mrt

Öğrenci İşlerinden Sorumlu Müdür Yardımcımız Ayşe KÖKYAR başkanlığında Mezuniyet Töreni ve Andaç Komisyonumuz gündem maddelerimiz doğrultusunda toplantısını gerçekleştirdi.

Haz

5 Haziran 2022 Pazar Günü Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ liderliğinde İngilizce Öğretmenimiz Alime ZENGER koordinesinde Mezunlarla İletişim ve Tanıtım Kulübü desteğinde hem okulumuz konferans salonunda hem de yemekhanemizde geniş katılımlı bir şekilde Kuzu Günümüzü düzenledik.

May

Öğrencisi, mezunu, velisi, öğretmeni, yönetim kadrosu, çalışanları ve tüm paydaşları ile büyük bir aile olan İzmir Fen Lisesinde 2019 - 2020 Öğretim Yılı İkinci Dönemi 12. Sınıflar için Veli Toplantımız ilgili gündem maddeleri doğrultusunda velilerimizin yoğun katılımı ile çevrim içi olarak yapılmıştır.

May

Okul yönetimimiz liderliğinde, titiz çalışan etkinlik komitemizin koordinesinde IFL Mezuniyet Törenimizi Okul Bahçemizde yaptık.

May

Önce iyi sonra nitelikli ve bilinçli insanlar yetiştirmenin haklı gururunu yaşayan İzmir Fen Lisesi´nde 2018 Yılı Mezunlarımız için Mezuniyet Törenimizi Ege Universitesi Prof. Dr. Yusuf Vardar MÖTBE Kültür Merkezinde görkemli ve anlamlı bir şekilde geröekleştirdik.