Etiket Sonuçları: odtu

Ara

Farklı kaynaklardan nitelikli eğitimler alarak kendilerini geliştiren azimli ve kararlı öğrencilerin okulu İzmir Fen Lisesinde Bilişim Teknolojileri Öğretmenimiz Sertaç ATEŞ'in koordinesinde ve öğretmenimizin de bizzat katıldığı Yazılım Mühendisi Ömer Cengiz tarafından verilen ve ODTÜ İstatistik Topluluğunun aktif olarak desteklediği "Introduction to Python Programming" eğitimine okulumuzdan katılan öğrencilerimizden 8 tanesi eğitimi başarılı bir şekilde tamamlamış ve katılım sertifikası almıştır.

Ara

ODTÜ Toplum ve Bilim Uygulama ve Araştırma Merkezi (TBM) tarafından gerçekleştirilen "Engelsiz Yaşam İçin 3 Boyutlu Modelle!" temalı üç boyutlu modelleme yarışmasına kendi çabası ile katılan öğrencimiz Burak Sina AKBUDAK LİSE KATEGORİSİNDE BİRİNCİ olmuştur.

Ekm

ODTÜ Kuzey Kıbrıs Kampüsü (ODTÜ KKK) 2018 Yılının Yeşil Beyinleri´nde Değerli Kimya Öğretmenimiz Dr. Barış DEMİRDAĞ danışmanlığında Adin Şaza ve Hande´in hazırladığı "Entegre Sistem Yaklaşım İle Yemek Atıklarının Enerji Kaynağı Olarak Değerlendirilmesi" isimli araştırma projesi ÜÇÜNCÜLÜK ödülü aldı.