Etiket Sonuçları: okulu

Eyl

TÜBİTAK 2202 Bilim Olimpiyatları Yaz Kampı 11 Eylül 2022 - 24 Eylül 2022 tarihleri arasında düzenlenmektedir. Yaz kampına davet edilen öğrencilerimizden ilk hafta Matematik ve Bilgisayar ikinci hafta ise Fizik, Kimya, Biyoloji, Ulusal Astronomi ve Astrofizik ekiplerimiz Afyonkarahisar'da yüz yüze eğitime katılacaklardır. Yüz yüze olmayan haftada da çevrim içi olarak öğrencilerimiz derslerine devam edeceklerdir.

Mrt

Her koşul altında en sağlıklı ve en iyi şekilde eğitim - öğretim faaliyetlerinde yer alan öğrencilerin okulu İzmir Fen Lisesinde Okul Yönetimimizin liderliğinde okul hemşiremiz pansiyonda kalan öğrencilerimize öncelik vererek tüm öğrencilerimize salgın tedbirleri hakkında bilgilendirme yaptı.

Mrt

Ock

Okul müdürümüz sayın Mahmut Yıldız liderliğinde Okul Psikolojik Danışmanımız ve Rehber Öğretmenimiz Seyran Canbaz ile Bilişim Teknolojileri Öğretmenimiz Sertaç Ateş koordinesinde kıymetli öğrencilerimiz BENİM OKULUM isimli projemizde çevrim içi olarak okulumuzu anlatıyorlar.

Kas

İyi ki bu okuldayım diyen ve okuluna sahip çıkan öğrencilerin okulu İzmir Fen Lisesinde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut Yıldız liderliğinde Okul Psikolojik Danışmanımız ve Rehber Öğretmenimiz Seyran Canbaz ile Bilişim Teknolojileri Öğretmenimiz Sertaç Ateş koordinesinde kıymetli öğrencilerimiz BENİM OKULUM isimli projemizde çevrim içi olarak okulumuzu anlatıyorlar.

Kas

Ekm

Her zaman nitelikli ve örnek çalışmaları ile öğrencisi için eğitim ve öğretim ortamını çok daha verimli ve nitelikli hale getiren okul İzmir Fen Lisesinde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ liderliğindeki ve Müdür Başyardımcımız Dr. Filiz KARAOĞLU koordinesindeki komisyonumuz Okulum Temiz Belgesi için gerekli çalışmaları tamamlamış ve başvuru sürecimiz başlamıştır.

Ock

"Son haftanın son gününün son dersine kadar" diyenlerin okulu İzmir Fen Lisesinde Ahmet AKKOÇ ´17 (Koç Üniversitesi - Bilgisayar Mühendisliği) Bilgisayar Olimpiyat Takımını ziyaret etti ve ders anlattı.