Etiket Sonuçları: oyun

Örnek alınan çalışmalara imza atanların okulu İzmir Fen Lisesinde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ´ın liderliğinde Öğrenci İşlerinden Sorumlu Müdür Yardımcımız Dr. Filiz KARAOĞLU ve Okul Psikolojik Danışmanımız Ece YETİL koordinesinde Eğitim Yazarı ve Gazeteci Sayın Sadık GÜLTEKİN okulumuza konuk oldu ve "Enine Boyuna YKS - TYT ve AYT" isimli semineri ile öğrencilerimizi aydınlattı.

Karşı stratejiyi çözen ve mevcut duruma göre kendi stratejisini en doğru ve hızlı bir şekilde oluşturanların okulu İzmir Fen Lisesinde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ´ın uygun görüşü doğrultusunda Değerli Müdür Yardımcımız Mehmet Gül ve Kıymetli Beden Eğitimi Öğretmenimiz Ümit KALKAN desteğiyle Satranç Kulübü Danışman Öğretmenleri 3Se (Selçuk, Serkan ve Sertaç) koordinesinde Satranç Odamız kullanıma açılmış ve ilk turnuvamız gerçekleştirilmiştir.

Vefanın ne demek olduğunu bilenlerin okulu İzmir Fen Lisesinde Değerli Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni Zehra Handan EKİCİ koordinesinde Mezunlarımızın desteğinde IFL Tiyatro Topluluğu, Kurucu Müdürümüz İhsan Kurt Anısına Anton ÇEHOV´un "Sevgili Doktor" isimli eserini sahnelediler.

Kodlayabilenlerin okulu İzmir Fen Lisesinde Değerli Bilişim Teknolojileri Öğretmenimiz Sertaç ATEŞ´in koordinesinde öğrencilerimiz Python Programlama Dilini kullanarak Şart/Koşul Yapılarını, Döngüleri, Fibonacci Terim Hesabını ve İkili Arama Algoritmasını kodladılar.

Sahneye alışık olanların okulu İzmir Fen Lisesinde Değerli Edebiyat Öğretmenimiz Zehra Handan EKİCİ koordinesinde Tiyatro Eğitmeni Onur Hocamızın desteğinde okulumuzdaki disiplinli ve eğlenceli tiyatro çalışmaları drama tekniklerinin gösterilmesi ve temel tiyatro eğitiminin verilmesi ile devam ediyor.

Teknolojiyi takip etmekle kalmayanların teknoloji üretenlerin okulu İzmir Fen Lisesi´nde Değerli Bilişim Teknolojileri Öğretmenimiz Sertaç ATEŞ´in koordinesinde Gürçeşme Anadolu Lisesinin Ödüllü Bilişim Teknolojileri Asistanları Başkanı Sertaç DİNÇEL bilişime gönül vermiş öğrencilerimize 2, İki Buçuk ve 3 Boyutlu Oyunlar, Oyun Motorları, Modelleme ve Kodlama konusunda deneyimlerini aktardı.

Okuyan, düşünen, sorgulayan ve fikirlerini sahneleyebilen gençlerin okulu İzmir Fen Lisesinde Değerli Edebiyat Öğretmenimiz Zehra Handan EKİCİ koordinesinde kıymetli öğrencilerimiz uzman eğitmen desteğinde Tiyatro Çalışmalarına devam ediyorlar.

Bilimi takip edenlerin ve üretenlerin okulu İzmir Fen Lisesi "Bilim Herkesi Birleştirir" etkinliklerine katıldı. Yaşar Üniversitesinin ev sahipliği yaptığı "Bilim Herkesi Birleştirir" etkinliklerinde hem katılımcı hem izleyici olarak yer aldık.