T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
İZMİR / BORNOVA - İzmir Fen Lisesi

Etiket Sonuçları: pansiyon

Mrt

Mrt

Şbt

Ara

Kas

Ekm

Eyl

Eyl

Eyl

Eyl

Ağu

Haz

May

Nis

Nis

13 Nisan 2023 tarihinde İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Dr. Murat Mücahit YENTÜR pansiyonumuzda kalan öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz ile akşam yemeğinde buluştu.

Mrt

Şbt

Şbt

Ock

Kas

Eyl

Eyl

Eyl

Eyl

Ağu

Ağu

Haz

Haz

Mrt

Şbt

Ekm

Eyl

Eyl

Haz

Ağu

Okulumuzu kazanan öğrencilerden öğrenimlerine yatılı olarak devam etmek isteyenler müdürlüğümüze, sitemizde belirtilen evrak ve belgeler ile birlikte en geç 27 Ağustos 2020 tarihi saat 17.00'a kadar müracaat etmeleri gerekmektedir.

Tem

Kas

Değerlerini bilen ve sahip çıkanların okulu İzmir Fen Lisesinde Pansiyonumuzdan Sorumlu Müdür Yardımcımız Mehmet GÜL koordinesinde Belletmen Öğretmenlerimizin gözetiminde ve Tarih Öğretmenimiz Ahmet KAMA ve Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmenimiz Alev Başdakol desteğinde 9. ve 10. Sınıflarımızda yatılı olarak okuyan öğrencilerimizle birlikte konferans salonumuzda Türk Büyüklerimiz ile ilgili etkinlik yapıldı.

Şbt

Öğrencilerimiz için en iyisini yapmak amacıyla uğraş verenlerin okulu İzmir Fen Lisesinde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ başkanlığında ve Pansiyondan Sorumlu Müdür Yardımcımız Mehmet GÜL koordinesinde tüm öğretmenlerimizin katılımıyla belirlenen gündem maddelerimiz doğrultusunda öğretmenler odamızda toplandık ve pansiyondaki olumlu ve nitelikli etkinliklerin arttığını konuşup öğrencilerimiz için pansiyon Hizmetlerinin kalitesini arttırmak için uygulamaya dönük yeni kararlar aldık.

Ock

Yirmi dört saat okul içinde kalabilenlerin okulu İzmir Fen Lisesinde Pansiyonumuzdan Sorumlu Müdür Yardımcımız Mehmet GÜL ve Belletmen Öğretmenlerimizin koordinesinde yılın son etkinliği yapıldı.

Kas

Tertipli ve düzenli öğrencilerin okulu İzmir Fen Lisesinde Pansiyonumuzdan Sorumlu Kıymetli Müdür Yardımcımız Mehmet GÜL koordinesinde odalarındaki durum ve pansiyondaki davranışlarından ötürü kız ve erkek pansiyonlarında kalan 6 öğrencimize titizliklerinden ve hassasiyetlerinden ötürü ödülleri Bayrak Törenimizde sunuldu.

Ekm

Değerlerini bilen ve sahip çıkanların okulu İzmir Fen Lisesinde Pansiyonumuzdan Sorumlu Müdür Yardımcımız Mehmet GÜL koordinesinde Belletmen Öğretmenlerimizin gözetiminde ve Bilişim Teknolojileri Öğretmenimiz Sertaç ATEŞ desteğinde 9. ve 10. Sınıflarımızda yatılı olarak okuyan öğrencilerimizle birlikte konferans salonumuzda Ayla isimli filmi izledik.

Eyl

Destekçileriyle güçlü ve güçlenen okul İzmir Fen Lisesine bir bağış daha yapıldı. Kurban bayramı nedeniyle okulumuzun pansiyonuna kurban bağışı yapan Sayın Aziz GÜZELCAN´a Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ bağışından ötürü plaket sundu.

Kas

Öğrencilerimizin zamanlarını faydalı faaliyetlere ayırmasını destekleyen Okul Müdürümüz Sayın Kazım BULUT´un uygun görüşü doğrultusunda Değerli Felsefe Grubu Öğretmenimiz Gülşen ÖZSOY koordinesinde pansiyon öğrencilerimizden istekli olanlar Ege Üniversitesi Tıp Oyuncularının Prof. Dr. Yusuf Vardar MÖTBE Kültür Merkezi sahnelediği "Yaşar ne yaşar ne yaşamaz" isimli oyunu izlediler.

Tem

 Okulumuzda ayrı ayrı kız ve erkek pansiyonları bulunmaktadır.