Etiket Sonuçları: pilot

Kas

18 Ekim 2022 ve 19 Ekim 2022 tarihlerinde okulumuz bilim kurulunda TeknoZanaat Yönetim Kurulu gözetiminde TeknoZanaat eğitmenleri TeknoZanaat Şirketi ürünü olan eğitim teknolojisini kullanarak 9. ve 10. sınıf öğrencilerimize temel elektrik ve elektronik, millii teknolojilerimiz farkındalık, teknozanaat şirketi vizyon ve misyonu ve uygulamalı elektronik devre lehimleme eğitimleri verdiler.

Ekm

26 Eylül 2022 tarihinde Genç Ahiler Projesi kapsamında okulumuzda kurulan ve Türk Patent ve Marka Kurumunda marka tescili için başvurusunu yaz döneminde yapmış olan Tekno Zanaat okul şirketimiz ürün ve hizmetlerine yönelik pilot çalışmalarına devam ediyor.

Ekm

Eğitimin, öğretimin ve paylaşımların dört duvarın dışına taştığı okul İzmir Fen Lisesinde Değerli Tarih Öğretmenimiz Ahmet KAMA koordinesinde 11. Sınıf Öğrencilerimiz PaintBall müsabakası yaptılar.