Etiket Sonuçları: proje

Görüşme, deney ve gözlem derken proje yazımında son aşamaya gelen mutlu öğrencilerin okulu İzmir Fen Lisesinde Bilim Kurulu yine projecilerle doldu taştı.

Örnek alınan bilimsel çalışmalara imza atarken kendilerini yetiştiren genç bilim insanlarının okulu İzmir Fen Lisesinde öğrencilerimiz TÜBİTAK 50. Lise Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışması için başvuru öncesi son çalışmalarını yapıyor ve raporlarını yazıyorlar.

Kültür ve Sanat etkinlikleri ile yoğrulan gençlerin okulu İzmir Fen Lisesinde Değerli Felsefe Grubu Öğretmenimiz Gülşen ÖZSOY koordinesinde 10. sınıf öğrencilerimiz Cultural Diversity eTwinning Projesi kapsamında Arkas Sanat Merkezindeki Binbir Gece Masalları Sergisini ziyaret ettiler.

Speak and Break Projesi Kapsamında Ege Üniversitesi İngilizce Öğretmenliği Bölümü Öğrencileri ile birlikte DynEd çalışmalarında planlı bir şekilde seviyelerine göre İngilizce öğrenenlerin okulu İzmir Fen Lisesinde Kıymetli İngilizce Zümre Başkanımız Alime ZENGER ile Değerli İngilizce Öğretmenimiz Burcu ÖZÇAKIR koordinesinde DynEd çalışmasında arkadaşlarına örnek olacak başarı sergileyen öğrencilerimize sertifikaları Değerli Müdür Yardımcılarımız tarafından verildi.

Sayın Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Mehmet ERSAN ile Ege Üniversitesi ve İzmir Fen Lisesi İşbirliği ile öğrencilerimiz için neler yapabileceğimiz konusunda Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ, Öğrenci İşlerinden Sorumlu Değerli Müdür Yardımcımız Filiz KARAOĞLU, Değerli Kimya Öğretmenimiz Dr. Barış DEMİRDAĞ, Kıymetli Rehber Öğretmenimiz Ece YETİL ve Değerli Bilişim Teknolojileri Öğretmenimiz Sertaç ATEŞ´ten oluşan komisyonumuz Sayın Rektör Yardımcımızın makamında fikir teatisi yaptı.

Liderlerin okulu İzmir Fen Lisesinde İstanbul´da gerçekleştirilecek olan 2018 Young Guru Academy Zirvesine 22 öğrencimiz kabul edildi.

Temel bilimlere meraklı öğrencilerin okulu İzmir Fen Lisesinde Matematik Öğretmenimiz Selçuk SAĞBAŞ koordinesinde Matematik Zümremizin desteğinde Prof. Dr. Alp EDEN hocamız öğrencilerimizle matematik projeleri üzerine söyleşi yaptı.

eTwinning Okulu İzmir Fen Lisesinde Değerli Felsefe Grubu Öğretmenimiz Gülşen ÖZSOY koordinesindeki "My Utopia" isimli eTwinning Projesi kalite etiketi almıştır.