T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
İZMİR / BORNOVA - İzmir Fen Lisesi

Etiket Sonuçları: resim

Ara

Tasarım becerisi ve entelektüel seviyesi yüksek öğrencilerin sanatla yoğrulduğu okul İzmir Fen Lisesinde Bornova Kaymakamı Sayın Fatih GENEL'in himayelerinde Türk dünyasının ünlü yazarlarından Cengiz AYTMATOV'un doğumunun 93. yılı münasebetiyle düzenlenen ortaokul ve liselerarası resim ve kompozisyon yarışmasında Değerli Görsel Sanatlar Öğretmenimiz Filiz ARDUÇ'un öğrencisi Hikmet Egemen resim yarışmasında 2. oldu.

Kas

Bilimin keskin sınırlarına rağmen hayal dünyasının ufuklarını zorlayabilen öğrencilerin okulu İzmir Fen Lisesinde Değerli Görsel Sanatlar Öğretmenimiz Filiz ARDUÇ koordinesinde öğrencimiz Zeynep 24 Kasım Münasebeti ile düzenlenen Resim Yarışmasında İLÇE BİRİNCİSİ oldu.

Nis

Öğrencilerimizin hem kültürlerini tanımalarını hem de görsel sanatlara ilgi duymalarını teşvik eden İzmir Fen Lisesi yine bir Resim Sergisini ziyaret etti. Değerli İngilizce Öğretmenimiz Alime ZENGER ve Değerli Tarih Öğretmenimiz Çiğdem YENER´in koordinesinde istekli öğrencilerimizi okul sosyal etkinliklerimiz kapsamında Folkart Galeride düzenlenen Türk Resminin Köşe Taşları isimli Resim Sergisine götürdük.

Şbt

Öğrencilerimizin okul içinde olduğu kadar okul dışında da mevcut fırsatları değerlendirerek kendilerini geliştirmelerine zemin sağlayan İzmir´in Çınarı İzmir Fen Lisesi´nden yine bir etkinlik haberimiz var.

Tem

Görsel Sanatlar atölyemiz ve ses yalıtımı yapılmış müzik odamız vardır.