T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
İZMİR / BORNOVA - İzmir Fen Lisesi

Etiket Sonuçları: saha

Eyl

Sınıflar Arası Halı Saha Futbol Turnuvamız Beden Eğitimi Öğretmenimiz Ümit KALKAN koordinesinde Almanca Öğretmenimiz Sedat YOLCU desteğinde yoğun katılımlı taraftar grubunun heyecanlı tezahüratları ve sahadaki yüksek ve kaliteli futbol ile devam etmektedir.

May

Pansiyondan Sorumlu Müdür Yardımcımız Mehmet GÜL ve Öğrenci İşlerinden Sorumlu Müdür Yardımcımız Ayşe KÖKYAR yönetiminde Beden Eğitimi Zümre Başkanımız Ümit KALKAN ve Almanca Zümre Başkanımız Sedat YOLCU koordinesinde sınıf öğretmenlerimizin desteğinde Bahar Turnuvası Ödül Töreni kapalı spor salonumuzda gerçekleştirildi.

Ekm

Zeki, çevik ve ahlaklı sporcuların okulu İzmir Fen Lisesinde Değerli Müdür Yardımcımız Mehmet GÜL ve Kıymetli Beden Eğitimi Öğretmenimiz Ümit KALKAN´ın koordinesinde sınıflar arasında futbol müsabakaları devam ediyor.

Mrt

Her geçen gün daha iyi bir okul için Okul Stratejik Planımız Çerçevesinde, Okul Toplam Kalite Yönetimi anlayışımız doğrultusunda, Okul Yıllık Gelişim Planı kapsamında iyileştirmelerimiz devam ediyor.

Mrt

Sağlıklarının kıymetini bilen ve sağlıklı yaşama önem verenlerin okulu İzmir Fen Lisesinde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ, Pansiyondan Sorumlu Müdür Yardımcımız Mehmet GÜL ve Beden Eğitimi Öğretmenimiz Ümit KALKAN´ın titiz çalışması sonucu faaliyete geçen Halı Sahamızda Futbol Müsabakaları tüm heyecanı ile devam ediyor.

Mrt

Her geçen gün çok daha iyisi için uğraş verenlerin okulu İzmir Fen Lisesinde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ, Pansiyondan Sorumlu Müdür Yardımcımız Mehmet GÜL ve Beden Eğitimi Öğretmenimiz Ümit KALKAN´ın titiz çalışması sonucu Halı Sahamız kullanıma açılmış olup ilk resmi maçımız 11. ve 12. Sınıflar arasında gerçekleştirilmiştir.

Ekm

Her geçen gün daha iyi bir okul için Okul Stratejik Planımız Çerçevesinde, Okul Toplam Kalite Yönetimi anlayışımız doğrultusunda, Okul Yıllık Gelişim Planı kapsamında iyileştirmelerimiz devam ediyor.

Ara

Öğrencilerimizin spor yaparak bedenlerini zinde tutmalarını destekleyen Okul Müdürümüz Sayın Kazım BULUT´un uygun görüşü doğrultusunda Değerli Beden Eğitimi Öğretmenimiz Mehmet GÜL ve Değerli Beden Eğitimi Öğretmenimiz Şenal ÇETİNER koordinesinde düzenlenen Sınıflar Arası Futbol Turnuvamız devam ediyor.