Etiket Sonuçları: sertifika

Speak and Break Projesi Kapsamında Ege Üniversitesi İngilizce Öğretmenliği Bölümü Öğrencileri ile birlikte DynEd çalışmalarında planlı bir şekilde seviyelerine göre İngilizce öğrenenlerin okulu İzmir Fen Lisesinde Kıymetli İngilizce Zümre Başkanımız Alime ZENGER ile Değerli İngilizce Öğretmenimiz Burcu ÖZÇAKIR koordinesinde DynEd çalışmasında arkadaşlarına örnek olacak başarı sergileyen öğrencilerimize sertifikaları Değerli Müdür Yardımcılarımız tarafından verildi.

Avrupa ülkelerindeki katılımcı okullarla iletişim kuran, işbirliği yapan, projeler geliştiren ve paylaşan okul İzmir Fen Lisesi´nde Değerli Felsefe Grubu Öğretmenimiz Gülşen ÖZSOY´un koordine ettiği ve bir çok kalite etiketi alan "My Utopia", "Düşünce Atlasım", "Sofinin Dünyasına Yolculuk" projelerinde çalışan öğrencilerimize İl ARGE uzmanları tarafından sertifikaları verildi.

Ock

Enformatik etkinliklerine katılanların okulu İzmir Fen Lisesi 13-17 Kasım 2017 tarihinde düzenlenen Uluslararası Enformatik ve Bilgi İşlemsel Düşünme Etkinliğe 55 öğrencimiz katılmış ve sertifika almıştır. Öğrencilerimizin sertifikaları yaptırılmış ve kendilerine dağıtılmıştır.

Ock