Etiket Sonuçları: tübitak

Nitelikli projelere imza atanların, bilimsel araştırma yapanların ve kendini geliştirenlerin okulu İzmir Fen Lisesi, Kimya Zümre Başkanımız Hakan ERYUVA ve Kimya Öğretmenimiz Dr. Barış DEMİRDAĞ koordinesinde Okulumuzun 94 mezunu Zeynep ADIGÜZEL ERDOĞAN desteğinde proje ekipleri ve danışman öğretmenleri ile birlikte İYTE´de İFL mezunu değerli akademisyenlerimiz ile görüştüler.

Öğrencilerimizin bilimle içiçe olmalarını, problemleri projelendirip araştırmalar yapmalarını, ürün geliştirmelerini veya bilimsel makale yayımlamalarını destekleyen İzmir Fen Lisesi´nde TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı İFL 2018´i düzenledik.

İlme ve fene gönül verenlerin oluşturduğu büyük bir aile olan okul İzmir Fen Lisesi TÜBİBAK Bölge Sergisinde Değerli Kimya Öğretmenimiz Dr. Gülseren COŞKUN ve Kıymetli Kimya Zümresi Başkanı Hakan ERYUVA öncülüğünde önce rüzgar sonra fırtına oldu.

Bilim insanı olma yolunda kararlılıkla ilerleyenlerin okulu İzmir Fen Lisesi´nden yine güzel bir haberimiz var. Değerli Kimya Öğretmenimiz Dr. Gülseren COŞKUN´un danışmanlığını yaptığı pahabiçilmezlerimizden ikisi Şiir ve Kamil ile Kıymetli Kimya Zümre Başkanımız Hakan ERYUVA´nın danışmanlığını yaptığı pahabiçilmezlerimizden ikisi Ilgın ve Ezgi´nin Projeleri 12 Mart - 14 Mart Tarihleri arasında TÜBİTAK Bölge Sergisinde 4 ve 5 numaralı tanıtım masalarında sergilenmektedir.

Ock

Öğrencilerimizin bilimle içiçe olmalarını, problemleri projelendirip araştırmalar yapmalarını, ürün geliştirmelerini veya bilimsel makale yayımlamalarını destekleyen İzmir Fen Lisesi´nden yine güzel bir haber var. Danışman Öğretmenlerimizin gözetiminde ve Bilim Kurulumuzun takibinde titizlikle tamamlanan 17 Adet Öğrenci Projemizi Değerli Bilim Kurulu Proje Koordinatörümüz Dr. Filiz KARAOĞLU (Biyoloji) TÜBİTAK Ege Bölge Sorumlusu Prof. Dr. Serdar KORUOĞLU´na elden teslim etti.

Ock

"Son haftanın son gününün son dersine kadar" diyenlerin okulu İzmir Fen Lisesinde Ahmet AKKOÇ ´17 (Koç Üniversitesi - Bilgisayar Mühendisliği) Bilgisayar Olimpiyat Takımını ziyaret etti ve ders anlattı.

Ock

Hummalı bir şekilde çalışıp temiz iş çıkartanların okulu İzmir Fen Lisesinde TÜBİTAK 49. Lise Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışması için başvurular tamamlanıyor. Bilim Kurulu Proje Koordinatörümüz Filiz KARAOĞLU´nun başvuruları tesliminden sonra istatistikleri yayınlayacağız.