Etiket Sonuçları: tedbir

Mrt

Her koşul altında en sağlıklı ve en iyi şekilde eğitim - öğretim faaliyetlerinde yer alan öğrencilerin okulu İzmir Fen Lisesinde Okul Yönetimimizin liderliğinde okul hemşiremiz pansiyonda kalan öğrencilerimize öncelik vererek tüm öğrencilerimize salgın tedbirleri hakkında bilgilendirme yaptı.

Mrt

Zararlı alışkanlıklar hakkında bilinçli olanların okulu İzmir Fen Lisesinde Rehber Öğretmenimiz Seniha ARIKAN koordinesinde öğrencilerimiz sınıflarda gönüllü olarak zararlı alışkanlıkları anlatmaktadırlar.