Etiket Sonuçları: tedbir

Zararlı alışkanlıklar hakkında bilinçli olanların okulu İzmir Fen Lisesinde Rehber Öğretmenimiz Seniha ARIKAN koordinesinde öğrencilerimiz sınıflarda gönüllü olarak zararlı alışkanlıkları anlatmaktadırlar.

İzmir İl Emniyet Müdürlüğü tarafından, İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile işbirliği içinde Hayata Mutlu Bakış (Mutlu Look) isimli etkinlik öğrencilerimizin katılımı ile okulumuzun konferans salonunda gerçekleştirildi.

Tedbirli insanların okulu İzmir Fen Lisesinde İş Sağlığı ve Güvenliği Çalışmalarımız Değerli Biyoloji Öğretmenimiz Dr. Filiz KARAOĞLU koordinesinde ilgili komisyonumuzun desteğinde titizlikle devam etmektedir.