Etiket Sonuçları: temiz

Mrt

Her koşul altında en sağlıklı ve en iyi şekilde eğitim - öğretim faaliyetlerinde yer alan öğrencilerin okulu İzmir Fen Lisesinde Okul Yönetimimizin liderliğinde okul hemşiremiz pansiyonda kalan öğrencilerimize öncelik vererek tüm öğrencilerimize salgın tedbirleri hakkında bilgilendirme yaptı.

Mrt

Bornova İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Kadir KADIOĞLU makamlarında kabul ettikleri Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ'a "Okulum Temiz Belgesi"ni verdi ve alınan tedbirlerden ve yapılan titiz çalışmadan dolayı Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ'ı tebrik etti.

Ekm

Her zaman nitelikli ve örnek çalışmaları ile öğrencisi için eğitim ve öğretim ortamını çok daha verimli ve nitelikli hale getiren okul İzmir Fen Lisesinde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ liderliğindeki ve Müdür Başyardımcımız Dr. Filiz KARAOĞLU koordinesindeki komisyonumuz Okulum Temiz Belgesi için gerekli çalışmaları tamamlamış ve başvuru sürecimiz başlamıştır.

Ekm

Eyl

Çevreye duyarlı öğretmenlerin okulu İzmir Fen Lisesinde Senebaşı Öğretmenler Kurulu Topantısında alınan karar gereği 26 Eylül Çarşamba günü "Temiz Okul Temiz Çevre" çalışması kapsamında öğretmenlerimizle saat 12.50´de Çevre Temizliği yaptık.

May

“Özel Program ve Proje Uygulayan Eğitim Kurumları Ulusal Bilim Kampı” İkinci Aşamasına Değerli Kimya Öğretmenimiz Dr. Barış DEMİRDAĞ´ın danışmanlık yaptığı "Sentez Gazlardan Mikroorganizmalar İle Biyoetanol Üretimi" isimli Yağmur ve Hande Sena´nın projeleri davet edildi. Sergide okulumuzu temsil ettiler ve yapılan değerlendirme sonucunda Temiz ve Yenilenebilir Enerji Alanında BİRİNCİLİK aldılar.