T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
İZMİR / BORNOVA - İzmir Fen Lisesi

Etiket Sonuçları: teori

Ara

Ege Üniversitesi ile imzalanan işbirliği protokolü ile Ege Üniversitesi Topluma Hizmet Uygulamaları / Üniversite Yaşamına Geçiş Dersi kapsamında "Bilge Matematik ve Oyunlar Evreni: Liseliler için Oyun Teorisi" isimli etkinlikler Matematik Öğretmenimiz Sevim ÖZTÜRK koordinesinde Ege Üniversitesi Matematik Öğrencilerinin desteğinde 22 Aralık 2023 ve 29 Aralık 2023 tarihlerinde okulumuzun bilim kurulunda 9., 10. ve 11. sınıflarımızdan ilgili öğrencilerimizin katılımı ile gerçekleştirildi.

Ekm

Matematiğin uygulama alanları ile heyecanlanan öğrencilerin okulu İzmir Fen Lisesinde Matematik Öğretmenimiz Selçuk SAĞBAŞ koordinesinde Matematik Zümremizin desteğinde Doc. Dr. Berkant USTAOĞLU hocamız öğrencilerimizle matematik çalışmaları ile ilgili söyleşi yaptı.

Mrt

Matematiğin duayenlerinin okulu İzmir Fen Lisesinde Müdür Başyardımcımız Olcay ÖZTEMEL koordinesinde ve Matematik Zümremizin desteğinde Saygıdeğer Bilim İnsanı Prof. Dr. Serkan NARLI (Buca Eğitim Fakültesi Matematik ve Fen Bilimleri Eğitimi Bölümü Bölüm Başkan Yardımcısı) öğrencilerimize Pi Günü etkinlikleri kapsamında "Cebirsel ve Transandant Sayılar" konusunda çok değerli bir seminer vermiştir.

Ock

Öğrencilerimizin teorik bilgilerini laboratuvarda edindikleri bilgilerle pekiştirmelerini destekleyen Okul Müdürümüz Sayın Kazım BULUT´un uygun görüşü doğrultusunda hem Kimya Olimpiyat Takımımız Değerli Kimya Öğretmenimiz Dr. Barış DEMİRDAĞ koordinesinde hem de Kimya Dersi Alan 9. Sınıf Öğrencilerimiz Değerli Kimya Öğretmenimiz Hakan ERYUVA koordinesinde bu hafta kimya laboratuvarında çeşitli deneyler gerçekleştirdiler.