Etiket Sonuçları: tespit

May

Güçlü veli desteği, fedakar öğretmenleri ve çalışkan öğrencileri ile "Her zaman her alanda en iyisi İzmir Fen Lisesi" dedirten okul İzmir Fen Lisesinde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ'ın başkanlığında, Öğrenci İşlerinden Sorumlu Müdür Yardımcımız Dr. Filiz KARAOĞLU ile Pansiyonumuzdan Sorumlu Müdür Yardımcımız Mehmet Gül koordinesinde Okul Rehber Öğretmenimiz Seyran CANBAZ ile Sınıf Rehber Öğretmenlerimizin desteğinde ilgili sınıflara dersi olan öğretmenlerimizin tamamı ve velilerimizin %63'ünün katılımı ile 10. ve 11. sınıflarımızın veli toplantılarını da gerçekleştirerek çevrim içi veli toplantılarımız tamamlanmıştır.

May

Ortak aklın gücü ve mevcut kaynaklarının etkin kullanımı ile "Her zaman her alanda en iyisi İzmir Fen Lisesi" dedirten okul İzmir Fen Lisesinde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ'ın başkanlığında, Öğrenci İşlerinden Sorumlu Müdür Yardımcımız Dr. Filiz KARAOĞLU ile Pansiyonumuzdan Sorumlu Müdür Yardımcımız Mehmet Gül koordinesinde sınıf rehber öğretmenlerimizin desteğinde ilgili sınıfa dersi olan öğretmenlerimizin tamamı ve velilerimizin %63'ünün katılımı ile her gün bir toplantı usülü ile üç gün içinde 9. sınıflarımızın veli toplantılarını gerçekleştirdik.

Ara

Okul Müdürümüzün uygun görüşü doğrultusunda Müdür Yardımcımız Nurhan MUSLU başkanlığında her bir sınıf için ayrı ayrı gerçekleştirdiğimiz Şube Öğretmenler Kurulu Toplantılarımızı tamamladık.