Etiket Sonuçları: toplantı

Öğrencisi, mezunu, velisi, öğretmeni, yönetim kadrosu, çalışanları ve tüm paydaşları ile büyük bir aile olan İzmir Fen Lisesinde 2018 - 2019 Öğretim Yılı Birinci Dönemi Olağan Veli Toplantımız ilgili gündem maddeleri doğrultusunda 02 Aralık 2018 Pazar Günü 11.00 - 15.30 arasında yapılmıştır.

SAYIN VELİMİZ;

2018–2019 Öğretim Yılı Birinci Dönemi öğrencilerimizin okuldaki durumlarını değerlendirmek, gözlemlenen olumlu ve olumsuz davranışları görüşmek, bu konuda okul idaresi-veli-öğretmen üçgeninde yapılabilecek işbirliği çalışmalarını kararlaştırmak amacıyla toplantı gündem maddeleri doğrultusunda veli toplantısı yapılacaktır.

Katılmanız önemle rica olunur.

Çeşitli etkinliklerde İngilizce´yi kullanarak öğrenen öğrencilerin başkalarının da İngilizce´yi kullanarak öğrenebilmeleri için etkinlikler hazırladığı okul İzmir Fen Lisesinde Değerli İngilizce Öğretmenimiz Burcu ÖZÇAKIR koordinesinde okulumuzun MUN Kulübü öğrencilerinin desteğinde ve daha önce kendi okullarında MUN düzenleyen öğrencilerin danışmanlığında okulumuzda IFLMUN düzenlemek için IFL MUN Kulübü toplantılar düzenleyip hazırlıklara devam ediyorlar.

Yükseköğretim Kurumları Sınavlarında sonuç alan öğrencilerin okulu İzmir Fen Lisesinde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ bizzat katıldığı Öğrenci İşlerinden Sorumlu Müdür Yardımcımız Dr. Filiz KARAOĞLU başkanlığında Okul Psikolojik Danışmanımız Ece YETİL koordinesinde Sınıf Rehber Öğretmeni desteğinde ve o sınıfta derse giren öğretmenlerin katılımı ile her bir sınıf için ayrı ayrı gerçekleştirdiğimiz Şube Öğretmenler Kurulu Toplantılarımız 12. sınıflarımız için tamamlandı.

Takım çalışması ile öğrencilerimiz için en iyi eğitim ve öğretim ortamını hazırlama düsturu ile hareket eden öğretmenlerin okulu İzmir Fen Lisesinde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ´ın uygun görüşü doğrultusunda Öğrenci İşlerinden Sorumlu Müdür Yardımcımız Dr. Filiz KARAOĞLU başkanlığında Okul Psikolojik Danışmanımız Ece YETİL koordinesinde Sınıf Rehber Öğretmeni desteğinde ve o sınıfta derse giren öğretmenlerin katılımı ile her bir sınıf için ayrı ayrı gerçekleştirdiğimiz Şube Öğretmenler Kurulu Toplantılarımız 10. sınıflarımız için tamamlandı.

Öğrencilerimiz için en iyisini yapmak için uğraşan öğretmenlerimizin okulu İzmir Fen Lisesinde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ başkanlığında tüm öğretmenlerimizin katılımıyla belirlenen gündem maddelerimiz doğrultusunda okul konferans salonumuzda toplandık ve bir önceki toplantımızda ve birinci dönem için senebaşında alınan kritik kararların uygulamasını değerlendirip uygulamaya dönük yeni kararlar aldık.

Planlayan, uygulayan ve sonuç alanların okulu İzmir Fen Lisesinde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ başkanlığında Kıymetli Zümre Başkanlarımız, belirlenen gündem maddelerimiz doğrultusunda Bilim Kurulumuzda toplandılar ve birinci dönem için senebaşında alınan kritik kararların uygulamasını değerlendirip uygulamaya dönük yeni kararlar aldılar.

Okul Aile Birliği Genel Kurul Toplantımız 21 Ekim 2018 Pazar Günü Saat: 11.00´da Okul Konferans Salonunda çoğunluk sağlanarak duyurulan gündem maddeleri doğrultusunda gerçekleştirilmiştir.