Etiket Sonuçları: uyum

Eyl

19 Eylül 2023 tarihinde Öğrenci İşlerinden Sorumlu Müdür Yardımcımız Ayşe KÖKYAR'ın kafile liderliğinde Gezi Kulübü Öğretmenlerimiz Ergül ATICI GÜVEN (Matematik) ve Ahmet KAMA (Tarih) koordinesinde Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmenimiz Mehmet KURT desteğinde Ege'nin incisi güzel İzmirimizi 9. Sınıflarımıza gezi güzergahına uyarak ve gezi programını takip ederek uyum haftası faaliyetleri kapsamında tanıttık.

Eyl

Ege'nin incisi güzel İzmir'e aşık olanların okulu İzmir Fen Lisesinde Gezi Kulübü Rehber Öğretmenimiz Ahmet DİKMEN (Biyoloji) liderliğinde gezide görevli öğretmenlerimizin gözetiminde 9. Sınıflarımız gezi güzergahına uyarak ve gezi programını takip ederek İzmir'i tanıma fırsatı buldular.

Eyl

MEB Ortaöğretim Genel Müdürlüğü tarafından geliştirilen 9. Sınıf Uyum Programı çerçevesinde okulumuzda 9. Sınıflarımız için Uyum etkinlikleri devam ediyor.

Eyl

Yeni bir okula, İzmir Fen Lisesine, merhaba diyenlerin okulu İzmir Fen Lisesinde Biyoloji Öğretmenimiz Ahmet DİKMEN ve Almanca Öğretmenimiz Mustafa ABACI koordinesinde 9. Sınıf Öğrencilerimize UYUM ETKİNLİKLERİ kapsamında İFL22 Zeytin Ağaçları dikimi yapıldı.