T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
İZMİR / BORNOVA - İzmir Fen Lisesi

Etiket Sonuçları: voleybol

Ekm

24 Ekim 2023 Salı Günü Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ kaptanlığında Öğretmenler Voleybol Takımımız 11. Sınıflarımızın Kız - Erkek Karma Öğrenci Voleybol Takımı ile Cumhuriyetimizin 100. Yılı Kutlama Etkinlikleri kapsamında Kapalı Spor Salonumuzda volaybol maçı yaptılar.

Tem

Okulumuzda öğrencilerimizin çok yönlü gelişmelerini destekleyen ve onların Mustafa Kemal ATATÜRK'ün dediği gibi "Sağlam Kafa Sağlam Vücutta Bulunur" düsturu ile beden gelişimlerini olması gereken düzeyde tutmalarına yardımcı olan Beden Eğitimi Zümre Başkanımız Ümit KALKAN koordinesinde düzenlenen spor etkinlikleri tamamladı ve son olarak voleybol turnuvası ödül töreni ile öğrencilerimiz madalyalarını ve kupalarını aldılar.

Ock

Akademik başarılarını sürdürürlerken stres atmak, beden sağlıklarını korumak ve rahatlamak amacıyla spor yapan gençlerin okulu İzmir Fen Lisesinde Değerli Beden Eğitimi Öğretmenimiz Ümit KALKAN koordinesinde sınıflar arası kız-erkek karma Voleybol müsabakaları dönem boyunca heyecanlı bir şekilde devam etti ve turnuva sonucunda ilk üç 12. sınıflarımız oldu.

Ara

Sağlam kafa sağlam vücutta bulunur ilkesi ile hareket eden öğrencilerin okulu İzmir Fen Lisesinde Değerli Beden Eğitimi Zümre Başkanımız Ümit KALKAN´ın koordinesinde sınıflar arasında voleybol müsabakaları devam ediyor.

May

Sağlam karakterli sağlam vücutlu sağlam kafalı gençlerin okulu İzmir Fen Lisesinde Değerli Beden Eğitimi Öğretmenimiz Ümit KALKAN´ın özveri ile planladığı ve yönettiği Voleybol ve Basketbol Turnuvaları ödül töreni ile sona erdi.

Ock

Dört duvarla sınırlanamayanların okulu İzmir Fen Lisesinde Değerli Müdür Yardımcımız Mehmet GÜL ve Kıymetli Beden Eğitimi Öğretmenimiz Ümit KALKAN koordinesinde 12A Sınıfımız ve Öğretmenlerimiz yılın son spor etkinliği olarak gösteri maçına çıktılar.

 

Ara

Sporu ve sporcuyu seven öğrencilerin okulu İzmir Fen Lisesinde Beden Eğitimi Öğretmenimiz Ümit KALKAN koordinesinde Sınıflar Arası Voleybol Müsabakalarında Final Maçları başladı.

Ekm

Zeki, çevik ve aynı zamanda ahlaklı öğrencilerin okulu İzmir Fen Lisesinde Kıymetli Beden Eğitimi Öğretmenimiz Ümit KALKAN koordinesinde Sınıflar Arası Voleybol Müsabakaları GRUP USÜLÜ devam ediyor.

Ekm

Akademik yeterlilikleri kadar fiziki kondisyonlarını da geliştiren öğrencilerin okulu İzmir Fen Lisesinde Kıymetli Beden Eğitimi Öğretmenimiz Ümit KALKAN koordinesinde Sınıflar Arası Voleybol Müsabakaları GRUP USÜLÜ devam ediyor.