Etiket Sonuçları: yıldız

Uzayı merak edenlerin okulu İzmir Fen Lisesinde Değerli Fizik Öğretmenimiz Vildan AKYOL koordinesinde Astronomi ve Uzay Bilimleri Bölümü Araştırma Görevlisi Dr. Suzan DOĞAN 11. sınıf öğrencilerimize "Evren´de Yolculuk" temalı Astronomi Semineri verdi.

Astronomi ile ilgilenenlerin okulu İzmir Fen Lisesinde Değerli Fizik Öğretmenimiz Vildan AKYOL koordinesinde Astronomi ve Uzay Bilimleri Bölümü Araştırma Görevlisi Suzan DOĞAN 10. sınıf öğrencilerimize "Evren´de Yolculuk" temalı Astronomi Semineri verdi.

Öğrencilerini bilimin duayenleriyle tanıştıran ve Onlardan bilim öğrenmelerini sağlayan İzmir Fen Lisesinde muhteşem bir Gökyüzü Gözlem Şenliği düzenlendi. Fizik Zümre Başkanımız Vildan AKYOL´un koordinesinde etkinlik komitemizin desteğinde titizlikle hazırlanan Gökyüzü Gözlem Şenliği 6 Nisan 2017 Perşembe Günü öğrencilerimizin yoğun ilgisi ve katılımıyle gerçekleştirildi.

Fizik Zümresi Başkanımız Vildan AKYOL koordinesinde Fizik Zümresinin tamamı ve İFL kadrosunun neredeyse tamamının katılımıyla / desteğiyle İzmir Fen Lisesi Konferans Salonu ve Bahçesinde 06 Nisan 2017 Tarihinde 14.00 - 20.30 Saatleri arasında Prof. Dr. Ethem DERMAN ve Prof. Dr. Serdar EVREN´in konuşmacı olacağı Gökyüzü Gözlem Şenliği yapılacaktır.