Etiket Sonuçları: yemek

Her biri birbirinden değerli ve özel olan öğrencileri ve öğretmenleri ile İzmir Fen Lisesi´nde, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Kadir KADIOĞLU´nun onur konuğu olarak katıldığı Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ´ın ev sahipliği yaptığı Pansiyonumuzdan Sorumlu Müdür Yardımcımız Mehmet GÜL´ün koordine ettiği hem iftar hem de yıl sonu akşam yemeğimizi düzenledik.

Geleneklerine bağlı bir okul İzmir Fen Lisesi´nde güzel bir buluşma haberimiz var. IFL Mezunlarından oluşan tertip heyetimizin titiz çalışması sonucunda 8 MART 2018 perşembe günü Bornova´da Ege Üniversitesi Lokalinde mezunlarımız ve öğretmenlerimiz buluştular.