T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
İZMİR / BORNOVA - İzmir Fen Lisesi

Etiket Sonuçları: yurt

Ekm

Konferans salonumuzda 3 Ekim 2023 Salı günü 9. ve 10. sınıflarımıza İngilizce Zümre Başkanımız Alime ZENGER ve İngilizce öğretmenimiz Burcu ÖZÇAKIR ÖZKAN koordinesinde yurt dışı eğitim, İngilizce öğretimi fırsatları ve Londra Yaz Okulu hakkında eğitim uzmanı misafirimiz tarafından bilgi verildi.

Eyl

İngilizce Öğretmenimiz Alime ZENGER ve okulumuz İngilizce zümresi koordinesinde Mezunlarla İletişim Komisyonumuz Üyelerinden Sayın Yonca Kurt Hanım 11. ve 12. sınıf öğrencilerimize yurt dışı eğitim olanakları hakkında bilgilendirme yaptı.

Kas

"Higgs Boson nedir?" sorusunun cevabını yerinde görenlerin okulu İzmir Fen Lisesinde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ'ın liderliğinde Kıymetli Fizik Öğretmenimiz Vildan AKYOL ve Değerli İngilizce Öğretmenimiz Alime ZENGER koordinesinde öğrencilerimiz ve öğretmenlerimizden oluşan İzmir Fen Lisesi kafilesi 19 KASIM 2019 - 24 KASIM 2019 tarihleri arasındaki Yurt Dışı Bilim Etkinlikleri gerçekleştirmiştir.

Ara

Speak and Break Projesi Kapsamında Ege Üniversitesi İngilizce Öğretmenliği Bölümü Öğrencileri ile birlikte DynEd çalışmalarında planlı bir şekilde seviyelerine göre İngilizce öğrenenlerin okulu İzmir Fen Lisesinde Kıymetli İngilizce Zümre Başkanımız Alime ZENGER ile Değerli İngilizce Öğretmenimiz Burcu ÖZÇAKIR koordinesinde DynEd çalışmasında arkadaşlarına örnek olacak başarı sergileyen öğrencilerimize sertifikaları Değerli Müdür Yardımcılarımız tarafından verildi.