Etiket Sonuçları: yurt

Speak and Break Projesi Kapsamında Ege Üniversitesi İngilizce Öğretmenliği Bölümü Öğrencileri ile birlikte DynEd çalışmalarında planlı bir şekilde seviyelerine göre İngilizce öğrenenlerin okulu İzmir Fen Lisesinde Kıymetli İngilizce Zümre Başkanımız Alime ZENGER ile Değerli İngilizce Öğretmenimiz Burcu ÖZÇAKIR koordinesinde DynEd çalışmasında arkadaşlarına örnek olacak başarı sergileyen öğrencilerimize sertifikaları Değerli Müdür Yardımcılarımız tarafından verildi.

Maceralar ve deneyimlerle dolu bilimin serüvenli yolunda ilerleyen öğrencilerimiz CERN İzlenimlerini 9. Sınıf Öğrencilerimizle paylaştılar.

Bilimin serüven dolu yolunda ilerleyen öğrencilerimizin maceralarına macera, deneyimlerine deneyim, bilgilerine bilgi ve becerilerine beceri katan okul İzmir Fen Lisesinden Yurt Dışı Bilim Etkinliğimiz sona erdi. Okul Müdürümüz Sayın Kubilay YENDİ´nin uygun görüşü doğrultusunda Müdür Başyardımcımız Kazım BULUT´un koordinesinde Değerli Fizik Öğretmenimiz Vildan AKYOL´un desteğinde öğrencilerimiz Avrupa Nükleer Araştırma Merkezi CERN, Cenevre, İSVİÇRE´yi ziyaret ettiler.

Bilimin serüven dolu yolunda ilerleyen öğrencilerimizin maceralarına macera, deneyimlerine deneyim, bilgilerine bilgi ve becerilerine beceri katan okul İzmir Fen Lisesinden Yurt Dışı Bilim Etkinliğimizden üç fotoğraf daha geldi. Okul Müdürümüz Sayın Kubilay YENDİ´nin uygun görüşü doğrultusunda Müdür Başyardımcımız Kazım BULUT´un koordinesinde Değerli Fizik Öğretmenimiz Vildan AKYOL´un desteğinde öğrencilerimiz Avrupa Nükleer Araştırma Merkezi CERN, Cenevre, İSVİÇRE´yi geziyorlar.

Öğrencilerimizin yabancı dil becerilerini önemseyen ve en az iki yabancı dil bilmelerini sağlayan İzmir Fen Lisesi´nden yine güzel bir haberimiz var.