Görsel Sanat Etkinliklerimiz

Bilimin keskin sınırlarına rağmen hayal dünyasının ufuklarını zorlayabilen öğrencilerin okulu İzmir Fen Lisesinde Değerli Görsel Sanatlar Öğretmenimiz Filiz ARDUÇ koordinesinde öğrencimiz Zeynep 24 Kasım Münasebeti ile düzenlenen Resim Yarışmasında İLÇE BİRİNCİSİ oldu.

Eklektik resim denildiğinde Picasso'ya rakip çıkartabilecek okul İzmir Fen Lisesinde Değerli Görsel Sanatlar Öğretmenimiz Filiz ARDUÇ koordinesinde 10. Sınıf öğrencilerimiz "Picasso: Gösteri Sanatı" isimli sergiyi görmek için Arkas Sanat Merkezini ziyaret ettiler.

Tarih, kültür ve sanat kelimelerinin yankı bulduğu okul İzmir Fen Lisesinde Değerli Görsel Sanatlar Öğretmenimiz Filiz ARDUÇ koordinesinde 10. Sınıf öğrencilerimiz "İlk Adımdan Kurtuluşa Sergisi" isimli Samsun'dan başlayıp İzmir'de son bulan milli mücadelemiz ile ilgili eserlerin sergilendiği etkinliğe katıldılar.

Ulu önder Mustafa Kemal Atatürk’ün bugüne kadar hiç görülmeyen fotoğrafları, kullandığı özel eşyaları, yazdığı mektupları ve birçok objelerin yer aldığı Büyük Dahi Gazi Mustafa Kemal sergisini Değerli İngilizce Zümre Başkanımız Alime ZENGER koordinesinde 9. Sınıf Öğrencilerimiz ziyaret ettiler.

Öğrencilerimizin ve öğretmenlerimizin görevlerini şevkle yerine getirmelerini destekleyen, okulumuzun her köşesini sahiplenmelerini isteyen ve öğrencilerimiz ile öğretmenlerimiz okulumuzdayken kendilerini mutlu ve okula ait hissetmelerini sağlayan Okul Müdürümüz Sayın Kazım BULUT´un uygun görüşü doğrultusunda Görsel Sanatlar Öğretmenimiz Filiz ARDUÇ ve öğrencileri öğrenci eserlerini duvar kompozisyonu olarak sunmak için çalışmalarına devam ediyorlar.