Yabancı Dil Etkinliklerimiz

Speak and Break Projesi Kapsamında Ege Üniversitesi İngilizce Öğretmenliği Bölümü Öğrencileri ile birlikte DynEd çalışmalarında planlı bir şekilde seviyelerine göre İngilizce öğrenenlerin okulu İzmir Fen Lisesinde Kıymetli İngilizce Zümre Başkanımız Alime ZENGER ile Değerli İngilizce Öğretmenimiz Burcu ÖZÇAKIR koordinesinde DynEd çalışmasında arkadaşlarına örnek olacak başarı sergileyen öğrencilerimize sertifikaları Değerli Müdür Yardımcılarımız tarafından verildi.

Ege Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Dekanlığı ve Bornova İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü arasında yapılan protokol ile hayata geçirilen “Speak Break and DynEd” Projesi okulumuzda Proje Grubunda Yer Alan İngilizce Zümre Başkanımız Alime ZENGER koordinesinde aktif olarak uygulanmaktadır.

Model Birleşmiş Milletler oturumlarında münazaralara katılarak İngilizce konuşma ve yazma becerilerini geliştirenlerin okulu İzmir Fen Lisesinde Değerli İngilizce Öğretmenimiz Burcu ÖZÇAKIR´ın koordinesinde İFL MUN Kulübü tanışma toplantısını gerçekleştirdi.

Yabancı dili tematik çalışmalarda kullanarak öğrenenlerin okulu İzmir Fen Lisesinde İngilizce Öğretmenimiz Burcu ÖZÇAKIR´ın koordinesinde öğrencilerimiz IGMUN ve OZYMUN´a katıldılar.

Yabancı dili kullanarak dil becerilerini geliştirenlerin okulu İzmir Fen Lisesi, İngilizce Zümre Başkanımız Alime ZENGER ve İngilizce Öğretmenimiz Burcu ÖZÇAKIR´ın koordinesinde Bornova DynEd Şenliğine katıldı.

İngilizce´yi, yaratıcı drama ve bilişim becerileri ile harmanlayıp muhteşem ürünler ortaya koyarak kullananların okulu İzmir Fen Lisesi´nde İngilizce Zümre Başkanımız Alime ZENGER ve İngilizce Öğretmenimiz Burcu ÖZÇAKIR koordinesinde 9. ve 10. Sınıf öğrencilerimizin etkin katılımı ile okulumuz konferans salonunda IFL English Day and DynEd etkinliği gerçekleştirildi.

Mezunları dünyanın önde gelen firmalarında çalışan İzmir Fen Lisesi´nde Değerli Almanca Zümre Başkanımız Mustafa ABACI koordinesinde Ege Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Almanca Bölümü Alman Akademik Değişim Servisi (DAAD) Temsilcisi Sayın Ole Johann Thom tarafından "Almanya´da Yüksek Öğrenim ve Burs İmkanları" konusunda Türkçe hazırlanmış içerik, sunum dili İngilizce olarak 11. ve 12. sınıf öğrencilerimize verilmiştir.

Değerli İngilizce Öğretmenimiz Burcu ÖZÇAKIR´ın kaleminden MUNİAL´18

Atatürk Lisesi tarafından düzenlenen ve 06 Nisan 2018 de başlayan MUNIAL18 (Model Birleşmiş Milletler) Konferansına öğrencilerimiz Değerli İngilizce Öğretmenimiz Burcu ÖZÇAKIR´ın koordinesinde katılmış ve okulumuzu temsil etmişlerdir.

Değerli İngilizce Öğretmenimiz Burcu ÖZÇAKIR´ın hazırladığı MUN Etkinlik haberini sizlerle paylaşıyoruz.

Küçülen dünyada büyüyen insanların okulu İzmir Fen Lisesinde öğrencilerimizin farklı kültürleri görmek, dilleri öğrenmek ve ülkeleri tanımak için değişim programlarına katılabilmeleri amacıyla İngilizce Zümremizin koordinesinde 9., 10., 11. ve 12. sınıf öğrencilerimize okulumuza konuk olarak gelen eğitim uzmanımız seminer verdi.

Yabancı dili en iyi şekilde öğrenenlerin okulu İzmir Fen Lisesi´nde Değerli İngilizce Zümre Başkanımız Alime ZENGER ve Kıymetli İngilizce Öğretmenimiz Burcu ÖZÇAKIR koordinesinde öğrencilerimiz DynEd´te İngilizce çalışmaya devam ediyorlar.

Ock

Yabancı dili kullanarak öğrenenlerin okulu İzmir Fen Lisesi´nden güzel bir haber daha yayınlıyoruz. Değerli İngilizce Öğretmenimiz Burcu ÖZÇAKIR ve IFL MUN Ekibi (IFL MUNers) bu yılın ilk MUN faaliyetinde okulumuzu temsil ettiler.

İzmir Ekonomi Üniversitesi tarafından 15-17 Aralık 2017 tarihleri arasında düzenlenen “ECOTRAIN 2017” (Model Birleşmiş Milletler Eğitimi) Konferansına okulumuzdan 9 öğrencilik delegasyon olarak katılım sağlanmıştır. Öğrencilerimiz, 9 farklı komitede Meksika delegeleri olarak 3 gün boyunca özverili ve yoğun çalışmalar sonucunda verimli bir MUN eğitimi almışlardır.

Akademik platformlarda İngilizce´yi görerek, duyarak ve kullanarak yabancı dil öğrenenlerin okulu İzmir Fen Lisesinde 9. Sınıflarımıza Model Birleşmiş Milletler ile ilgili bilgilendirmeyi İngilizce Zümremiz yaptı.