Yabancı Dil Etkinliklerimiz

Tem

Azim ve çalışkan insanların nitelikli işler çıkardığı okul İzmir Fen Lisesi'nde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ liderliğinde Değerli İngilizce Öğretmenimiz Burcu ÖZÇAKIR koordinesinde OKULUMUZDA İLK KEZ DÜZENLENEN Model United Nations Konferansı tamamlandı. Kıymetli İngilizce Öğretmenimiz Burcu ÖZÇAKIR'ın hazırladığı haber metni ile MUNIFL '19 İzmir Fen Lisesi tarihine bir nitelikli bir ilk olarak geçti.

Yabancı dilde kısa film çekebilenlerin okulu İzmir Fen Lisesi´nde İngilizce Zümre Başkanımız Alime ZENGER ve İngilizce Öğretmenimiz Burcu ÖZÇAKIR koordinesinde 9. ve 10. Sınıf öğrencilerimizin etkin katılımı ile okulumuz konferans salonunda IFL DynEd and English Day etkinliği gerçekleştirildi.

Uluslararası çalışmalara yatkın, uluslararası problemleri takım olarak çözebilen ve İngilizce konuşma becerilerini kullanarak geliştirenlerin okulu İzmir Fen Lisesinde Değerli İngilizce Öğretmenimiz Burcu ÖZÇAKIR koordinesinde 15 kişilik öğrenci grubumuz IGMUN2019 Model Birleşmiş Milletler Konferansına katılmıştır. Burcu öğretmenimizin kaleminden "IGMUN Konferansının Ardından..." başlılık haberimizi okuyabilirsiniz.

İngilizce bilip tezlerini İngilizce savunabilenlerin okulu İzmir Fen Lisesinde Değerli İngilizce Öğretmenimiz Burcu ÖZÇAKIR koordinesinde 22 kişilik öğrenci grubumuz MUNKONAL19 Model Birleşmiş Milletler Eğitimi Konferansına katılmıştır. Burcu öğretmenimizin kaleminden "İFL MUN Ekibimiz Bu Kez MUNKONAL’daydı" başlılık haberimizi okuyabilirsiniz.

Yabancı dili doğru ve yerinde kullanabilen gençlerin okulu İzmir Fen Lisesinde Değerli İngilizce Zümre Başkanımız Alime ZENGER´in koordinesinde ve Kıymetli İngilizce Öğretmenimiz Burcu ÖZÇAKIR´ın desteğinde okulumuzun yürüttüğü "Let´s Share and stay dynamic with "Dynamic Education" projesi çerçevesinde etkinliklerimiz devam etmektedir.

DynEd çalışmalarında planlı bir şekilde ve seviyelerine göre İngilizce öğrenen gençlerin okulu İzmir Fen Lisesinde Kıymetli İngilizce Zümre Başkanımız Alime ZENGER ile Değerli İngilizce Öğretmenimiz Burcu ÖZÇAKIR koordinesinde DynEd çalışmasında arkadaşlarına örnek olacak başarı sergileyen öğrencilerimize sertifikaları Değerli Müdür Yardımcılarımız tarafından verildi.

Erasmus+ Gençlik Programı Çalışmaları ile farkındalık yaratan sosyal becerileri gelişmiş gençlerin okulu İzmir Fen Lisesinde İngilizce Zümre Başkanımız Alime ZENGER koordinesinde öğrencilerimiz başta Erasmus+ KA105 Gençlik Hareketliliği olmak üzere Erasmus+ Gençlik Programları ile ilgili okulumuzdaki çalışmalardan ve programlar hakkında bilgi sahibi oldular.

Deutscher Sprachklub´ı olan okul İzmir Fen Lisesinde Değerli Almanca Öğretmenimiz Mustafa ABACI koordinesinde haftanın belirli saatlerinde buluşup Almanca konuşan öğrencilerimiz kurdukları Almanca Konuşma Kulübü ile Goethe Enstitüsünü ziyaret ettiler.

Proje çalışmaları ile kendilerini geliştiren gençlerin okulu İzmir Fen Lisesinde Değerli Görsel Sanatlar Öğretmenimiz Filiz ARDUÇ gözetiminde 9. ve 10. Sınıf öğrencilerimizden oluşan ekibimiz Erasmus+ Etkinliğine katıldılar.

Ock

Sadece anlayabilen değil İngilizce konuşabilenlerin okulu İzmir Fen Lisesinde Değerli İngilizce Zümre Başkanımız Alime ZENGER ve Kıymetli İngilizce Öğretmenimiz Burcu ÖZÇAKIR koordinesinde 77 kişilik öğrenci grubumuz TRAINIAL19 Model Birleşmiş Milletler Eğitimi Konferansına katılmıştır. Burcu öğretmenimizin kaleminden "TRAINIAL19´da İFL Damgası" başlılı haberimizi okuyabilirsiniz.