iyileştirmelerimiz

Güzel bakanlar ve güzel görenler kadar güzellik katanların da okulu İzmir Fen Lisesinde Pansiyondan Sorumlu Kıymetli Müdür Yardımcımız Mehmet GÜL ve Değerli Görsel Sanatlar Öğretmenimiz Filiz ARDUÇ okulumuzun çeşitli yerlerinde yaşanan zemin problemlerini gidermeye yönelik çalışmaları okul emektarımız, biricik dayımız, Ramazan TOPÇU ile birlikte gerçekleştiriyorlar.

Öğrenci odaklı okul İzmir Fen Lisesi´nde 9., 10., 11., 12. Sınıf öğrencilerimiz ile Olimpiyat Takımlarımız 2019 - 2023 İzmir Fen Lisesi Stratejik Planının hazırlanması için Öğrenci Memnuniyet anketi doldurarak okulumuzun Stratejik Planının oluşmasına yardımcı oluyorlar.

Bilimin buram buram hissedildiği okul İzmir Fen Lisesinde Kıymetli Almanca Öğretmenimiz Mustafa ABACI koordinesinde Bilim Yolumuz ortaya çıkmaya başladı.

Güzel bakanlar ve güzel görenler kadar güzellik katanların da okulu İzmir Fen Lisesinde Almanca Öğretmenimiz Mustafa ABACI koordinesinde yemekhanemizin önündeki ağaçlık alanda iyileştirmelerimiz devam ediyor.

Matematiğin engin dünyasının sınırlarını zorlayanların okulu İzmir Fen Lisesinde Matematik Zümre Başkanımız Davut KASAR koordinesinde ve Matematik Zümremizin desteğinde Orijin isimli matematik odamız öğrencilerimizin kullanımına açıldı va faal bir şekilde kullanılmaktadır.

Her geçen gün daha iyi bir okul için Okul Stratejik Planımız Çerçevesinde ve Okul Yıllık Gelişim Planı kapsamında iyileştirmelerimiz devam ediyor.

Doğayı korumak kadar doğaya bir parça katmanın da önemli olduğunu bilenlerin okulu İzmir Fen Lisesinde gün ağaç dikme günüydü. Çevre Kulübümüzün çalışkan, fedakar ve özverili öğretmenleri ile değerli öğrencilerimiz okulumuzun bahçesine 25 servi ve akasya fidanı diktiler.

Lise yıllarını unutmayanların okulu İzmir Fen Lisesinde her geçen gün daha iyi bir okul olabilmemiz için 1987 Mezunlarımızın maddi ve manevi destekleri ile yaz boyunca okulumuzda iyileştirmeler yapılmıştır.

Her geçen gün daha iyi bir okul için Okul Stratejik Planımız Çerçevesinde, Okul Toplam Kalite Yönetimi Anlayışımız doğrultusunda, Okul Yıllık Gelişim Planımız kapsamında iyileştirmelerimiz devam ediyor.

Her geçen gün daha iyi bir okul için Okul Stratejik Planımız Çerçevesinde, Okul Toplam Kalite Yönetimi anlayışımız doğrultusunda, Okul Yıllık Gelişim Planı kapsamında iyileştirmelerimiz devam ediyor. 11. Sınıflarımızla başlanan fide dikimine / ekimine Biyoloji Öğretmenimiz Ahmet DİKMEN´in koordinesinde İngilizce Öğretmenimiz Sevinç ÖRER desteğinde 9. sınıf öğrencilerimiz devam ettiler.

Her geçen gün daha iyi bir okul için Okul Stratejik Planımız Çerçevesinde, Okul Toplam Kalite Yönetimi anlayışımız doğrultusunda, Okul Yıllık Gelişim Planı kapsamında iyileştirmelerimiz devam ediyor. Değerli Coğrafya Öğretmenimiz Sevim RECEP´in koordinesinde Kıymetli Biyoloji Öğretmenimiz Ahmet DİKMEN´in desteğinde 11. sınıf öğrencilerimiz okul bahçemize fidan dikimi yaptılar.

Her geçen gün daha iyi bir okul için Okul Stratejik Planımız Çerçevesinde, Okul Toplam Kalite Yönetimi anlayışımız doğrultusunda, Okul Yıllık Gelişim Planı kapsamında iyileştirmelerimiz devam ediyor. Okul Müdürümüz Sayın Ali Bayram TETİK´in katılımı ile Biyoloji Öğretmenimiz Ahmet DİKMEN´in koordinesinde Felsefe Grubu Öğretmenimiz Gülşen ÖZSOY desteğinde 11. sınıf öğrencilerimiz okul bahçemize fide dikimi yaptılar.