T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
İZMİR / BORNOVA - İzmir Fen Lisesi

iyileştirmelerimiz

Mrt

Bornova İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Kadir KADIOĞLU makamlarında kabul ettikleri Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ'a "Okulum Temiz Belgesi"ni verdi ve alınan tedbirlerden ve yapılan titiz çalışmadan dolayı Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ'ı tebrik etti.

Ekm

Her zaman nitelikli ve örnek çalışmaları ile öğrencisi için eğitim ve öğretim ortamını çok daha verimli ve nitelikli hale getiren okul İzmir Fen Lisesinde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ liderliğindeki ve Müdür Başyardımcımız Dr. Filiz KARAOĞLU koordinesindeki komisyonumuz Okulum Temiz Belgesi için gerekli çalışmaları tamamlamış ve başvuru sürecimiz başlamıştır.

Eyl

Mevcut durumda fırsatları görebilen ve bu fırsatları öğrencilerimiz lehine kullanabilen çalışkan insanların okulu İzmir Fen Lisesi'nde İzmir İl Milli Eğitim Müdürlüğü liderliğinde ve Bornova İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü koordinesinde pandemi süreci yüzyüze ders yapabilmemiz için yaptığımız iyileştirmelerin yanında okulumuzun kış şartlarında daha nitelikli bir şekilde hizmet verebilmesi için gerekli düzenlemeler ile iyileştirmelerimize devam ediyoruz.