TÜBİTAK Bölge Sergisi

İlme ve fene gönül verenlerin oluşturduğu büyük bir aile olan okul İzmir Fen Lisesi TÜBİBAK Bölge Sergisinde Değerli Kimya Öğretmenimiz Dr. Gülseren COŞKUN ve Kıymetli Kimya Zümresi Başkanı Hakan ERYUVA öncülüğünde önce rüzgar sonra fırtına oldu.

Bilim insanı olma yolunda kararlılıkla ilerleyenlerin okulu İzmir Fen Lisesi´nden yine güzel bir haberimiz var. Değerli Kimya Öğretmenimiz Dr. Gülseren COŞKUN´un danışmanlığını yaptığı pahabiçilmezlerimizden ikisi Şiir ve Kamil ile Kıymetli Kimya Zümre Başkanımız Hakan ERYUVA´nın danışmanlığını yaptığı pahabiçilmezlerimizden ikisi Ilgın ve Ezgi´nin Projeleri 12 Mart - 14 Mart Tarihleri arasında TÜBİTAK Bölge Sergisinde 4 ve 5 numaralı tanıtım masalarında sergilenmektedir.

Bilim İnsanı olma yönünde emin adımlarla ilerleyenlerin okulu İzmir Fen Lisesi´nden yine güzel bir haberimiz var. 48. TÜBİTAK Liselerarası Araştırma Proje Yarışmasında Teknoloji ve Tasarım Kategorisinde Ege Bölge Sergisine çağrılan öğrenci projemiz sergiden ödülle döndü. Değerli Kimya Öğretmenimiz Dr. Barış DEMİRDAĞ´ın danışmanlığını yaptığı Pahabiçilmezlerimiz, Eda ve Çağlar, Teknoloji ve Tasarım Kategorisinde Hybrid Stove projeleri ile 3 gün boyunca Bölge Sergisinde İzmir Fen Lisesi´nin Sergi Köşesinde projelerini tanıttılar.

Bilim insanı olma yolunda kararlılıkla ilerleyenlerin okulu İzmir Fen Lisesi´nden yine güzel bir haberimiz var. Değerli Kimya Öğretmenimiz Dr. Barış DEMİRDAĞ ile pahabiçilmezlerimizden ikisi Eda ve Çağlar TÜBİTAK Bölge Sergisine çağrılan projelerini tanıtıyorlar.