Mesleki Çalışmalarımız

Değişen her duruma hızlı bir şekilde uyum sağlayarak öğrencilerimiz için en nitelikli ve en verimli çalışmalara imza atma uğraşısını azim ve kararlılıkla devam ettiren öğretmenlerin okulu İzmir Fen Lisesinde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ liderliğinde Öğrenci İşlerinden Sorumlu Müdür Yardımcımız Dr. Filiz KARAOĞLU ve Pansiyondan Sorumlu Müdür Yardımcımız Mehmet GÜL koordinesinde tüm öğretmenlerimizin aktif katılımı ile Bakanlığımızın açıkladığı çerçeve kılavuzluğunda okul gündemimiz doğrultusunda yüz yüze mesleki çalışma dönemimizi üretken ve kaliteli bir şekilde tamamladık.

Öğrencileri için fedakar bir şekilde çalışan öğretmenlerin okulu İzmir Fen Lisesi´nde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ liderliğinde 2019 - 2020 Eğitim ve Öğretim Yılı Sene Sonu Mesleki Çalışmalarımızı Çalışma Programımız doğrultusunda çevrim içi olarak gerçekleştirdik. Tüm kurul ve komisyonlarımız çevrim içi olarak toplanmış, kararlar hem memurumuz hem yazmanlarımız tarafından kaleme alınmıştır. Oylamalar kamera açık ve ellerin görünür şekilde kaldırılmasıyla yapılmıştır. Zaman kısıtlaması olmaması ve kapsanmayan / konuşulmayan durum kalmaması için toplantılar oturumlara bölünmüş ve her oturumda yoklama kameralar ile alınmıştır.

Öğrencileri için özverili bir şekilde çalışan öğretmenlerin okulu İzmir Fen Lisesi´nde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ liderliğinde 2019 - 2020 Eğitim ve Öğretim Yılının İlk Ara Tatilinde Mesleki Çalışma Programımız doğrultusunda faaliyetlerimize devam ediyoruz.

Öğrencileri için özverili bir şekilde çalışan öğretmenlerin okulu İzmir Fen Lisesi´nde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ liderliğinde 2019 - 2020 Eğitim ve Öğretim Yılı Sene Başı Mesleki Çalışma Programımız doğrultusunda faaliyetlerimizi verimli bir şekilde gerçekleştirdik.

2019 - 2020 Eğitim ve öğretim yılında daha güncel bilgilerle, daha uygulamaya dönük etkinliklerle, daha iyi öğretim teknolojileriyle, daha nitelikli faaliyetlerle kısacası öğrencilerimiz için en nitelikli eğitim ve öğretim ortamını oluşturmak için Mesleki Çalışma Dönemimi iyi değerlendiren öğretmenlerin okulu İzmir Fen Lisesi´nde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ liderliğinde üç farklı mekanı ziyaret ederek okuldaki mesleki çalışma dönemimizi tamamladık. (Ege Üniversitesi Etnoğrafya Müzesi)

2019 - 2020 Eğitim ve öğretim yılında daha güncel bilgilerle, daha uygulamaya dönük etkinliklerle, daha iyi öğretim teknolojileriyle, daha nitelikli faaliyetlerle kısacası öğrencilerimiz için en nitelikli eğitim ve öğretim ortamını oluşturmak için Mesleki Çalışma Dönemimi iyi değerlendiren öğretmenlerin okulu İzmir Fen Lisesi´nde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ liderliğinde üç farklı mekanı ziyaret ederek okuldaki mesleki çalışma dönemimizi tamamladık. (Öğrencilerimiz için Gezdik - Ege Üniversitesi Kağıt ve Kitap Sanatları Müzesi)

2019 - 2020 Eğitim ve öğretim yılında daha güncel bilgilerle, daha uygulamaya dönük etkinliklerle, daha iyi öğretim teknolojileriyle, daha nitelikli faaliyetlerle kısacası öğrencilerimiz için en nitelikli eğitim ve öğretim ortamını oluşturmak için Mesleki Çalışma Dönemimi iyi değerlendiren öğretmenlerin okulu İzmir Fen Lisesi´nde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ liderliğinde üç farklı mekanı ziyaret ederek okuldaki mesleki çalışma dönemimizi tamamladık. (Down Kafe)

Öğrencileri için özverili bir şekilde çalışan öğretmenlerin okulu İzmir Fen Lisesi´nde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ liderliğinde 2018 - 2019 Eğitim ve Öğretim Yılı Sene Sonu Mesleki Çalışma Programımız doğrultusunda faaliyetlerimize devam ediyoruz.

2018 - 2019 Eğitim ve Öğretim Yılı için planlı ve özverili bir şekilde çalışan öğretmenlerin okulu İzmir Fen Lisesi´nde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ başkanlığında 2018 - 2019 Eğitim ve Öğretim Yılı Mesleki Çalışmalarımız ilgili plan ve gündemimiz doğrultusunda gerçekleştirilmiştir.

2018 - 2019 Eğitim ve Öğretim Yılı için planlı ve özverili bir şekilde çalışan öğretmenlerin okulu İzmir Fen Lisesi´nde Okul Müdür Yardımcılarımız başkanlığında 2018 - 2019 Eğitim ve Öğretim Yılı Mesleki Çalışmalarımız ilgili plan ve gündemimiz doğrultusunda devam etmektedir.

2018 - 2019 Eğitim ve Öğretim Yılı için planlı ve özverili bir şekilde çalışan öğretmenlerin okulu İzmir Fen Lisesi´nde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ başkanlığında 2018 - 2019 Eğitim ve Öğretim Yılı Mesleki Çalışmalarımızı izlemek ve değerlendirmek için İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Kadir KADIOĞLU, Şube Müdürümüz Sayın Abdurrahman GÜNEŞ ve İzmir İl Milli Eğitim Müdürlüğü Maarif Müfettişleri Başkanlığı 8.Grup Maarif Müfettişlerinden Maarif Müfettişi Sayın Bülent SEMERCİOĞLU okulumuzu ziyaret ettiler.

Öğrencleri için fedakar bir şekilde emek veren öğretmenlerin okulu İzmir Fen Lisesinde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ başkanlığında yürütülen Mesleki Eğitim Çalışmalarımız 2017 - 2018 öğretim yılı için tamamlanmıştır.

Öğrencileri için özverili bir şekilde çalışan öğretmenlerin okulu İzmir Fen Lisesi´nde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ başkanlığındaki 2017 - 2018 Eğitim ve Öğretim Yılı Sene Sonu Öğretmenler Kurulu Toplantısını gündem maddelerimiz doğrultusunda gerçekleştirdik.