İFL Her Zaman Zirvede

Önce iyi insan sonra bilinçli ve nitelikli birey olarak yetişen gençlerin okulu İzmir Fen Lisesinde 2020 Yılı Son Sınıf Öğrencileri YKS Puan İstatistiklerimiz haberimizde gösterdiğimiz tablolardaki gibi olmuştur.

Değerli 2020 mezunlarımıza verdikleri emekten, ayırdıkları zamandan ve gösterdikleri performanstan ötürü teşekkür ve 2020 mezunlarımızın her birini tebrik ederiz.

Özverileri, fedakarlıkları ve emekleri ile öğrencilerimize destek olan başta aileleri olmak üzere, tüm öğretmenlerimiz, okul aile birliğimize ve diğer tüm paydaşlarımıza teşekkür eder şükranlarımızı sunarız.

NOT: Kimya Öğretmenimiz Dr. Gülseren COŞKUN´a hazırladığı görselden dolayı teşekkür ederiz.

İFL Her Zaman Zirvede

Yayın: 31.07.2020 - Güncelleme: 31.07.2020 08:15 - Görüntülenme: 3005