İki Projemizde Ödül Aldı

Çeşitli alanlarda proje hazırlayarak kendilerini geliştirenlerin okulu İzmir Fen Lisesinde Öğrenci İşlerinden Sorumlu Değerli Müdür Yardımcımız Dr. Filiz KARAOĞLU danışmanlığında Halime Hale GÖKCAN ve Eren AKÇİN TEKNOLOJİ alanında ve Kıymetli Kimya Öğretmenimiz Dr. Barış DEMİRDAĞ danışmanlığında Elif Sude KESKİN ve Ilgın KIRTE ENERJİ alanında Çekmeköy Belediyesinin düzenlediği Prof. Dr. Fuat SEZGİN 4. Uluslararası Bilim Olimpiyatlarında ikinci oldular.

Proje Konusu: MİKROALGLER YARDIMIYLA HİDROJEN VE BİYOKÜTLE ÜRETİMİNE ÇEVRECİ BİR YAKLAŞIM: GERİ DÖNÜŞTÜRÜLEBİLİR MALZEMELERLE FOTOBİYOREAKTÖR TASARIMI

Kategori: ENERJİ

Proje Ekibi: Elif Sude KESKİN ve Ilgın KIRTE

Danışman Öğretmen: Dr. Barış DEMİRDAĞ

Derece: İKİNCİLİK

Proje Konusu: Ulusal 3 Boyutlu Biyolojik Örnek Arşivi Yaratmak İçin Açık Kaynak Tarayıcı Ve İzleme Programının Geliştirilmesi

Kategori: TEKNOLOJİ

Proje Ekibi: Eren AKÇİN ve Halime Hale GÖKCAN

Danışman Öğretmen: Dr. Filiz KARAOĞLU

Derece: İKİNCİLİK

Değerli öğrencilerimize ve pahabiçilmez öğrencilerimize ayırdıkları zaman ve verdikleri emekten dolayı teşekkür eder gösterdikleri performans ve aldıkları sonuçtan ötürü tebrik ederiz.

NOT: Haberimizde kullandığımız fotoğraflar için Değerli Öğretmenimiz Dr. barış DEMİRDAĞ'a teşekkür ederiz.

İki Projemizde Ödül Aldıİki Projemizde Ödül Aldıİki Projemizde Ödül Aldıİki Projemizde Ödül Aldıİki Projemizde Ödül Aldıİki Projemizde Ödül Aldıİki Projemizde Ödül Aldıİki Projemizde Ödül Aldı

Yayın: 30.06.2019 - Güncelleme: 24.01.2024 15:42 - Görüntülenme: 955